OMG! JAG LYCKADES!

Tre bilder från i somras. Oredigerade, direkt ifrån systemkameran.




Jag gick och väntade så länge. När skulle hon ringa? När skulle hon komma till Falkenberg? Dagarna gick, månaderna gick.. Nu var det nästan ett halvår sen jag fick min systemkamera. Jag kan fortfarande inte så mycket om den, men åtminstone mer än när jag fick den. Men.. äh, fuck this shit. JAG FUCKING KLARADE DET! SJÄLV! HAHAHA!!!!

Jag har gått o väntat på att Cilla (Hon som ägde min systemkamera innan mig) ska höra av sig o hjälpa mig med mitt problem att få över bilderna från kameran till min MacBook, men jag orkar fan inte vänta längre.

Det gick att få över bilderna på mammas stationära, men in på min MacBook. Väl på mammas dator förde jag in dom i min mobil, och sen över på min dator.

TA-FUCKING-DA!

Igår inträffade ett litet mirakel



Jag får aldrig, och då menar jag aldrig, bra bilder på mig själv. Okej, lite överdrift, det händer ju ibland, men fan inte ofta. Vissa dagar är jag jätte nöjd med mitt utseende, men jag får det aldrig på bild. Systemkameran är min bästa vän, det känns som att vad jag än tar kort på så blir det bra.. jag har till o med fått bra bilder på mig själv. Men självklart kan jag inte ladda in dom i datorn. MEN! Igår, när jag satt och tog kort på min näspiercing.. Då inträffade ett mirakel. Jag fick en bild på mig själv -som jag blev nöjd med. Händer som sagt verkligen inte ofa. Det är inte så att jag älskar bilden eller så, blev bara lite nöjd med den. :3

Nu ska jag städa lite. Skulle egentligen åka till stan och fota pappa och hans anställda, men det är för dimmigt idag, så det blir ingen fin bakgrund.. eller ngt i den stilen. Så nu ska jag bara gå runt i lägenheten o städa o lyssna på musik c: Imon ska jag förhoppningsvis va med Fellie, me ska även börja plugga på No provet.. Fuu x_X

Vi avslutar inlägget med en glad Bianca. c: Du är för söt! >w<

En sak ni kanske inte visste om mig...

... Är att jag älskar att sortera saker. Att ha saker sorterat, indelat, städat osv. Det ser bra ut och det är lätt att hitta vad man letar efter. Många blir förvånade när de kommer in i mitt rum, ett tonårsrum, och inte möts av ett bombnedslag. Jag har det i stort sett alltid städat. Det är mest för att jag blir så stressad när det är stökigt, och jag är redan tillräckligt stressad som jag e.

Häromdagen plockade jag fram alla mina vinterkläder. Mössor, vantar, armvärmare, benvärmare, halsdukar, öronmuffar.. Ja, ni fattar. Flyttade alla sommarkläder lägst in i garderoben, och fram med de varma kläderna. Kändes både tråkigt och roligt på samma gång.

Såhär blev det! :3



Okej, får la erkänna att jag inte sorterade detta nu, det ända jag gjorde var att flytta upp halsdukarna o öronmuffarna och flytta ner sommarskorna, solglasögonen och mini bikinis. Det andra (flytta bak sommarkläderna) gjorde jag för flera veckor sedan. xD

Nu ska jag försöka sova. Gosnatt ~ (Nej, jag stavade inte fel. ;3)

Uppdatering: HAHAHA, nu ser jag att där det skulle stå "solglasögon" har jag skrivit "solgläsogon". Satte prickarna över fel bokstav.. lol. x'3

Första piercingen i ansiktet -Done!

Jag har...



Gjorde det efter skolan igår, efter jag följde med Felicia in i musikaffären för att köpa en elgitarr. (Den är sjukt förbaskat underbart snygg, ni kommer få se bilder inom en snar framtid!) Maja följde med mig in och höll mig i handen ;) Jag kände mig inte så säkert med hon som piercade mig, hon var utländsk men pratade bra svenska, men hon log inte en ända gång.. O_O Snabbt gick det, ont gjorde det, men nu känns det inte alls. Igår satt jag och lipade över att jag ångrade mig så innerligt, men precis som jag trodde så vänjde jag mig vid tanken redan dagen efter, och nu tycker jag den är ganska snygg. Man kunde välja mellan en diamant (det som jag har) och en pärla, var så osäker så jag frågade Maja, och jag valde efter hennes tycke. Senare var jag arg för att jag inte tagit pärlan, men nu är jag bara glad.

Ska bli kul att byta piercing sen när det är läkt, så att jag får en som jag verkligen gillar.. Denna sticker ut så mycket. :s Och jag är skit rädd för att tappa den (speciellt när jag sover) eftersom det bara är en pigg rakt in, utan säkerhet på insidan. >__<'

Jag fasar inför att bli förkyld.. hur i helvete snyter man sig med en mini-spik i näsan!? O_O Och peta i näsan kan jag inte heller göra, åtminstone inte i den näsborren.

Aja, nu ska jag fota lite med min älskade systemis-som-jag-inte-kan-ladda-in-bilder-till-datorn-med.. Fu. Den är så underbar och rolig att ta kort med, och tro det eller ej, men när jag tar kort på mig själv blir bilderna faktiskt bra. Det händer knappt ens en gång i månaden att jag får en bild på mig själv som jag blir nöjd med. MENMEN! Nu ska jag göra.. vafan det nu var jag skulle göra, bai ~

separated by an unbreakable glass...

Fick dessa två armbanden av mamma i söndags, då hon o Elise hade vart på Gekås. Visst e dom fina? ~




Goddag mina kära! c; Gick upp för snart 3 timmar sen.. Känns himla konstigt att jag e ledig idag. Det känns som söndag. Men det är torsdag. Wierd.

Tänkte egentligen bara sitta hemma och fixa saker på datorn.. Men nu ska jag till Donken med mamma o Elise, och sen ska jag cykla till Netto och köpa godis.. Hade helst velat träffat en person idag, men tror inte hon har någon lust, så resten av dagen blir nog så som jag tänkt mig ändå. :'3 Ska försöka sätta mig ner och rita lite sen, var förjävla länge sen!

Har tagit lite bilder på min nya piercing.. Lägger upp dom sen när jag kommer hem! :3

Finns inte någonstans...?

Känns som att jag letat överallt nu. H&M, Gina, Lindex, KappAhl, Cubus, BikBok, Monki, Nelly, Bubbleroom.. jag har till och med kollat på PrinsessanKawaii, Melba, KawaiiDesign, Hottopic och Sweden rock shop. INGENSTANS!

Visst fins det skit snygga kappor på H&M och dom affärerna, men färgerna är så tråkiga så jag tror jag dör. Varför ska alltid höst betyda tråkiga och deprimerande färger? Efter en så jävla färgsprakande sommar? fy vad trött jag blir.



Kolla bara. Brunt, brunt, brunt.. biege. Och svart, och om vi har tur lite grått. Och ibland väldigt mörk blå.

Innan jag får ett psykbryt frågar jag er ännu en gång; Vart kan man hitta en kappa som denna? Någon som vet? Annars, skicka min länkar till hemsidor som säljer helt vanliga kappor! Jag är döende, vad som helst duger! (Förutom det jag skrivit ovan)

Nu ska jag snart lägga mig o sova, börjar bli ganska trött efter så många timmars letande efter dröm-kappan. Eller en kappa över huvudtaget som inte är brun, svart eller grå. Puh.
Imorgon är jag ledig, på fredag också, så det blir långhelt för mig! ~ Vet inte alls vad jag ska göra imon.. Får se då :3 Imorgon får ni även se hur det gick för mig i eftermiddags.. Läs här vad jag gjorde då. Godnatt sötnosar! ~

Jag ber på mina bara knän, hjälp mig!



Vet ni vart man kan hitta en sån här jacka?

Eller åtminstone en liknande. Något fint o färgglatt. Har just nu en svart kappa, men den kliar så mycket så att jag vill ta livet av mig. xD Har kvar kvittot, så kommer förmodligen lämna tillbaks den o köpa en ny för dom pengarna. Blir verkligen jätte glad om ni kommenterar, även om jackan ni hänvisar till kanske inte är lik!

Skulle kunna tänka mig en annan sorts kappa också, så bara skicka de sidor ni vet att det finns kappor på, så blir jag jätte glad ^w^

Piercar näsan idag..



Efter skolan går jag in till stan.. jag ska nämligen pierca näsan idag. Jag är skit rädd för att ngt ska gå snett, eller för att läketiden ska gå över normalt, att det ska bli inflammerat, att att att.. UH! >m< Dessutom är det ingen som följer med mig. I'm kinda scared. ;__;
Ska försöka få med mig någon så jag inte börjar lipa när jag väl sitter där. x'D

Mjaja, nu ska jag fortsätta med so:n.. eller, snarare börja. Har So lektion just nu x'3 Bai ~

Lyssnar på Nickelbacks nya album ~

Var så himla sur o upprörd tidigare i eftermiddag, det är därför jag inte bloggat. Känner att det inte är en så bra idé att blogga när jag är på dåligt humör och ändå inte skriver ngt roligt. ^^'

Men nu är jag ganska glad igen! c: Om vi bara ignorerar allt som händer just nu, (Nu pratar jag självklart inte bara om mig själv) så är jag glader. Sitter o lyssnar på två av Nickelbacks nya låtar, finns inga fler på youtube >u<'
Elgitarren idag gick la sådär, men väl hemma gick det jätte bra och jag kan allting! c:

Tidigare idag la jag upp en status där jag skrev att jag tydligen missat att Nickelback hade gjort ett nytt album, och nyss postade jag den här texten.



fritt att adda c; ~ Nu ska jag lägga mig o läsa, godnatt sötnosar! <3

Vad jag önskar mig? Typ.. kläder.

Jag önskar mig jävligt mycke kläder i födelsedagspresent. Utöver det önskar jag mig en plattång, näspiercing och promarkers. Inget mer. Problemet är väl att kategorin "kläder" inte är speciellt liten.. Heheh.

Något jag får höra jämt o ständigt från mina föräldrar är: "En önskelista är en lista med saker man ÖNSKAR sig, inte saker man SKA ha." Och ja, det vet jag mycket väl.. Det är just därför mina önskelistor alltid blir så långa. För jag önskar mig så mycket. Då blir det ju större chans att man får något man önskar sig, eller hur? :D *feeling smart*

Detta är alltså min önskelista över kläder.


(Förlåt för att collaget är så konstigt med alla linjer, dom finns där för att mamma ska veta vilka plagg som tillhör vilken affär ^^)

Själv tycker jag det är jätte mycket, men när mamma fick se bilden så sa hon "Var det allt"? Hahaha xD
Detta är dock inte samma collage som jag visade för henne, jag tänkte igenom bilden och tog bort två plagg, bytte ut ytterligare två plagg, och sen gjorde jag en ny bild, där jag även la till bh:arna. Anledningen till att det svarta linnet längst upp är inom parantes betyder att jag inte dör om jag inte får det linnet, jag tycker inte det är super-snyggt, gillar bara texten.

Jaja, nu ska jag sova och drömma om KultCon, nu börjar fan peppen komma.. woho ♥ Godnatt! ~

Detta är min plattång! c:



Såhär ser min nuvarande plattång ut! :3 Har haft denna i några år, och innan den hade jag en precis likadan. (Köpt på Gekås Ullared för runt 300 kr) Den är verkligen jätte bra! Man kan välja värme, den är tjock o ganska bred, skön att hålla i, lätt o platta med och sladden är väldigt enkel att böja på o så.. svårt att förklara, men det är itne en sån jobbig som fastnar i samma form om man rullar ihop den :s Den är typ.. mjuk. xD

Men ändå vill jag ha en ny sort. Skulle kanske funka med en i samma märke, men vill inte ha samma igen.. jag vill ha lite förändring! Typ c':

Som ni ser har "värme plattorna" eller vafan det heter blivit helt bruna.. innan var de ljusgrå. Den lixom biter tag i mitt hår och dessutom är den sne, så det funkar bara att platta med halvan längst ut.

Om ni undrar varför jag skriver om vilken plattång jag använder, läs detta inlägget.

Vilken plattång rekommenderar du?



Jag ska så snart jag kan köpa mig en ny plattång, (Om jag inte får en i födelsedagspresent c:) ush vad det behövs! Men innan jag går och önskar mig/köper någon så vill jag fråga er om råd! Eftersom jag vill ha plattången så länge som möjligt, så måste det ju självklart vara en bra en, eller hur? ;3

Vad använder ni för plattång? Vet ni någon som är bra, och inte allt för dyr?

Det enda kravet jag egentligen har är väl att man ska kunna platta mycket hår samtidigt med den, jag har ju så jävla tjockt hår :'3 Behöver inte vara ngn proffsig frisör-plattång, bara någon som funkar bra. :3 (Ska helst kosta under 400 kr ^^')

Försov mig idag, så har lite bråttom. Vi ses, bai! ~

MEN NEEEEEJ

FUU! -__- Ända sen ajg fick min MacBook har jag letat efter skal till den. Jag hade ju inte en aning vad fan det hette, så jag sökte på allt möjligt.. hittade massa konstiga sidor, men aldrig en som jag kunde beställa från. (antingen var det en utländsk sida eller så kostade det SKJORTAN, t.ex 500 kr. För ett jävla skal.)

Gissa vad?

Nu hittade jag (Via Keela.se) en SVENSK sida där MacBook skal kostar 299kr. FML. Varför kunde jag inte hittat den tidigare? Nu ska jag bara ha kvar min dator i knappt ett år till, så det känns ju lagom nödvändigt att köpa. Om jag hade haft pengarna hade jag nog faktiskt köpt ett ändå, för min dator börjar bli jävligt skitig nu. Uppdaterar detta inlägget med bild imorgon!

Och kolla vilka underbara färger... ASDFDAFSAF.


Skulle beställt den rosa (eller lila) DIREKT om jag hade haft pengar. Kan ju i vilket fall ha det i ett år, och sen kan jag ju sälja det för en billig peng. FU att jag redan önskar mig massa annat i födelsedagspresent. Hmm.. Nåja, nu ska jag sova. Godnatt! ~

Present från Evelina

JAG HITTADE BREVET! Gode gud vad jag letat efter det. Jag fick det för flera veckor sedan, men sen la jag det på något ställe och jag kunde verkligen inte minnas var :s Men nu hittade jag det i en plastpåse med ett par skor, som stått på mitt rum i evigheter!
I vilket fall, så har jag tagit kort på dom små sakerna som jag fick och även tagit fram min låda med brevpapper, och ikväll tänker jag sätta mig och skriva ett svar c: Imon kommer jag skicka iväg breven till Heidi o Bianca, och även det till Evelina. Förlåt, förlåt, förlåt x 1000 för att jag inte skickat detta tidigare, jag har helt enkelt inte haft tid. Jag har vetat att jag ska göra det och velat göra det, jag har bara inte hunnit >m<'





Nåja, nu ska jag fortsätta sortera i mina mappar och läsa "Pojken i randig Pyjamas", bättre att göra den läxan nu så jag slipper stressa på tisdag. Sen ska jag hem till pappa o äta, vet inte riktigt vad som händer sen. Hoppas på att jag får sova hos mamma i natt. Bai ~

Så tycker jag. c:

Eftersom jag nu suttit och kollat klart på alla missade avsnitt från Idol (plus massa andra Idol-videos) och bara har allmänt tråkigt, samtidigt som jag är super pigg, tänkte jag skriva en liten mening om varje kvalfinalist i Idol.. Jag vet jag har inget liv. ♥

Går efter ordning på bilden, så att även ni som inte kollat på Idol vet vem jag pratar om c:
Ni behöver inte läsa allt, det blev mer text än jag planerat. xDD


Leonard
: Jag tycker om honom, punkt. Han sjunger skit bra och är himla söt. ›ww‹ (Dock inte på bilden ovan xD)
Robin: Sjunger jävligt bra, men inget speciellt utseendemässigt enligt mig. :'3
Tony: En av mina favoriter. Sjunger förbannat omg-bra och är dessutom skit snygg.. hohoho ~ Tycker om honom också. c: Tycker dock hans armar är lite läskigt.. för muskliga. uwäh. x'3
Olle: Mwahahah, så söt o underbar kille ›w‹ Gotta love hans skratt ~ Sjunger massssa bra d(^w^)b
Molly: Har inte fastnat så mycke för henne (ännu) men hon sjunger så fantastiskt otroligt bra! Ska även bli kul o se hur Idol kommer styla henne :3
Moa: Från brörjan älskade jag henne, men gillar henne inte riktigt lika mycke längre. Tycker fortfarande hon är skit bra, och något ni måste hålla med om: Jag tycker hon är väldigt lik bloggaren Keela.
Mikael: Kan la inte säga att han ser jätte bra ut, men han har en himla söt personlighet >w< Och sjunger BajsBra. (citera: nytt ord.)
Maikel: Inga kommentarer. Bläh :c
Amanda P: Gotta love this girl. Sjunger så jävla bra *_* Både söt på utsidan och insidan. ~
Magdalena: Kommer just nu inte ihåg hur hon sjunger, men har för mig att även hon sjunger väldigt vackört. Skit söt är hon oxå. :3 Och så är hon ju frisör.. precis som jag vill bli c:
Roshana: En av mina favoriter :3 Hon är så glad o sprallig, SÖT som fan. Magisk röst c:
Jafet: Har inte riktigt fastnat för honom heller. Tycker han sjunger bra, och så är det skit coolt att han kan dansa oxå C:
Hampus: Såg inte hans audition, har inga speciella tankar om honom.. ännu. ^^'
Frida: skit cool chey :3 Sings amazing ~
Emil: Sjunger massa braaao C: Har inte fått något speciellt "band" till honom ännu, om man nu kan säga så. Ska blir kul att se hur han blir stylad också! c:
Dounia: Sjunger väldigt bra, men såg inte hennes audition, så har inte ngt speciellt "band" till henne heller ännu :'3
Men det andra jag hört av henne har jag tyckt varit skit bra :D
Denise: Det första jag kommer att tänka på henne är att hon är otroligt söt. (inte bara utseendet) Och så tycker jag hon är väldigt lik en tjej jag känner. (Lina heter hon :3) Gillar att hon har en ganska ljus röst, så himla vackert. ~
André: Vet inte riktigt om vad jag tycker om han som person, men jag älskar verkligen hans audition ^w^ Och så måste jag väl erkänna att han är jävligt söt/snygg, men gillar inte hans hår. det ser liksom fettigt ut.. 3: Tyckte han var skit söt i ostylat hår! :D
Linni: Jag tycker om henne. Dunno why. Hon har en ganska speciell röst.. och utseende. Kan oxå tycka att hon har lite för mycket grejs i håret ibland, men vafan, who cares. xD
Amanda F: Så sööt! >w< Älskar hennes röst och hennes sätt att sjunga på ♥ Hon e faktiskt ganska lik en av mina kompisar oxå, och är ganska lika på personligheten också. Elin, jag har hittat din dubbelgångare O_O ;D


OJ.. Det där blev mer text än jag förväntade mig. Trots att jag inte skrev så mycket om varje person. xD Mina favoriter är Tony, Amanda P, Leo, Roshana, Denise o Olle. Just nu :3 Hoppas de tre första håller sig kvar länge! :3

Nej, nu känner jag att jag har blivit alldeles för Idol-paranoid (Det är första gången jag kollat på alla avsnitt xD) så jag borde nog gå och lägga mig. Ska nog läsa lite i "Pojken i randig pyjamas" och sen mysa ner mig i sängen ~

Och så avslutar vi inlägget med denna feina bilden;


Jag skulle gå på toa, så jag pausade videon, och.. ja, vad ska man säga. E man proffsig så e man. Som jag skrev på facebook. "Om man har tur kan man fånga ett peddosmile från Pelle Lidell" xDD SNATTA INTE DENNA BILDEN! Ò__Ó Isf får du länka min blogg. Detta, mina vänner, är ett konstverk. *stolt*

Oh my gosh *o*

Jag halvt dog för en sekund sedan. Tre gånger. Men sista gången var värst. Då gav jag till och med ifrån mig ett litet skrik och mina ögon var stora som tekoppar. Omg.

Är det någon av er som kommer ihåg när jag var helt hysterisk över de underbara jeansen som fanns på LemonCookie.com? (Länk till inlägget. Haha, just då satt jag precis som jag gör nu: och kollar efter kläder till min önskelista) Hittade tyvärr inga to-die-for jeans den här gången, men något helt annat.. to-die-for mössa. Ja, det lät lite konstigt, men.. goosh, så vacker. *w*<3

Detta är mina absoluta favoriter. ~ Om jag kunde skulle jag beställa allt på en enda gång! Speciellt mössorna <3


skulle bytt till ljusrosa eller vita skosnören på skorna, och munkjackan är bara allmänt.. skit söt. Mwahaha, SNÄLLA NÅGON GE MIG! >ww< <33

Och här är mössorna. *w*


Så jävla fina så ni förstår inte.
Jag verkligen älskar såna här mössor. Skulle vilka köpa den gröna eller den rosa (kanske den lila) eller allihopa. Mwawawawaw. >WW< <33

Jag har bara två problem.
1. Jag vet inte hur man beställer från sidan, eller hur mycket det kostar i frakt.
2. Jag vet inte vad dom kostar.

Jag har inte den blekaste aning vad det är för sorts pengar som man betalar med, eller om det ens går att beställa hem till Sverige. Vet någon av er vad det är för pengar? Är det yen? För i så fall... så är det en förbannat dyr sida. Mössorna skulle kosta nästan 900 kr.. st. O__O


Uppdatering: Fick hjälp av Karo, och nu vet jag att jackan kostar nästan 200, skorna lite över 200 och mössorna ca 60 kr st! 8D<3 Men även att det förmodligen inte går att beställa hem till Sverige.. ;_;


HÄR hittar du skorna, HÄR hittar du jackan och HÄR hittar du mössorna.

Vit eller rosa? c:

Vilken tycker ni är snyggast? :3




Rosa
eller vit?

Tycker nog mest om vit.. men grejen e att jag känner mig himla o-färgglad. Jag har svart jacka, svart mössa, svarta vantar och vit tubhalsduk. Har inte fixat några vinter-skor ännu, men de jag har just nu är gråa. Ser ni mönstret? owo' Egentligen vill jag bli omtalad som "den färgglada tjejen", men tyvärr har jag inte så mycket färgglatt i min garderob.. mest svart, vitt och pastellfärger :'3

Jag tänkte köpa/önska mig en ny skolväska, jag vågar nämligen inte ha min stereo väska längre. Den är redan lite sliten, och jag är jätte rädd för att den ska gå sönder ;_; Sen så är jag bara jävligt sugen på en ryggsäck, har inte haft det på flera år, och dessutom så är det mycket bekvämare att bära runt på c: Gör så himla ont i axeln när man har mycke saker :s



Svar på kommentar:


Ja, det gör jag! ^w^ Jag fyller år den 30 oktober, så det är därför jag börjat skriva önskelista nu ~ Förra året var jag för sent ute med önskeistan, så jag fick inget jag önskade mig.. Vill inte det ska hända igen, så man får börja i tid! ;3 Nu är jag faktiskt snart färdig med önskelistan, och ska bara pyssla ihop ett litet collage :D

Kisemisar :3





Godmorgon! :3 Gick upp för en stund sen, har legat och lyssnat på när mamma o Elise spelat musik sen 10, men det började bli irriterande när Elise spelade samma låt om o om igen.. Det är itne första gången hon gör så att jag tröttnar på en låt jag älskar. -_-'

Är jävligt förbannad just nu, så borde väl egentligen inte blogga. FYFAN vilken jävla månad. Bai ~

Jag älskar Idol ~

Fin liten slinga jag gjorde igår på spanskan, haha... markeringspennor ftw! :'D


Nu de senaste timmarna har jag legat och kollat på alla de avsnitt (som gick att se) som jag missade under denna veckan från Idol.. Och jag måste säga att det var himla kul. Jag har inte varit så intresserad av Idol innan, men nu är jag faktiskt det, och jag har redan fått massvis av favoriter som jag tycker om på olika sätt.
Men nu somnar jag snart, rakt på datorn. Så trött är jag. Imon ska jag sova lääänge ~ Godnatt! :3

Miku Hatsune / Hatsune Miku

Ja... vilket av dom man nu väljer att säga. :'3


Sitter hemma hos pappa o lyssnar på musik. Är så otroligt trött i kroppen.. vill bara lägga mig i sängen med datorn och nörda hela kvällen c': Men måste snart resa mig från datorn och gå o packa mina saker, ska nämligen till mamma idag. Kommer la som vanligt inte göra ett skit i helgen, förutom att skriva klart min önskelista och skicka breven till Heidi o Bianca :'3 Hoppas ni inte hatar mig för att jag inte kunnat skicka dom denna veckan.. ;_;

Uppdatering: Pappa kom nyss in o sa att mamma hämtar mig halv 6.. klockan e 4.. fuu D: xD

Det är fredag.. woho.

Skönt att veckan är slut, men är ändå inte speciellt glad.. -w-' Ska snart ha so, vet inte riktigt vad jag ska göra när vi slutat.. Ishallen har inte ringt o sagt något om hur det går för mina skridskor, så det blir förmodligen ingen konståkning idag. Fu. Jag ville åka tite fritt innan jag hade riktig träning lixom ._.' Antar att jag får sitta hemma och fortsätta på min önskelista ikväll.. *Forever alone*

Lägger upp lite bilder från igår :3


Jag lekte med markeringpennor, hohoho ~

Joel med grönt hår. ;D -> Joellove.blogg.se

Bild som Maja tog :3

Nu börjar jag, bai! ~

plupp ~


Haha, kände för att slänga upp en bild på mina favo-örhängen... Och nu när jag gjorde det, så ser jag att jag missat Ä:et i ordet "orhänge" x''D Aja, ni förstår vad jag menar ;3 Köpte dom på JC för jätte länge sen, använde dom inte ens en gång då.. För jag tyckte dom var tråkiga. Nu älskar jag dom ~

7.40:
Jag.. jag missade bussen O.O'' Jag skulle gå in o säga hejdå till pappa, och då såg jag bussen åka förbi.. när klockan var fem i halv. Wtf, bussen brukar vara en KVART försenad! O_O Och den ska gå halv. .___.'' Som tur är får jag skjuts av pappa c':

Jag tycker om dig.



Är väldigt glad, trots att jag inte kan ett skit till morgondagens matte prov. Fattade ingenting, så jag gick till läxhjälpen.. And guess what? Läraren där kunde inte heller. Yay. Får se hur jag använder mina superkrafter till detta. Men ja, som sagt så är jag ganska glad ändå. c:
Fick vara lite ensam med pappa idag. ^w^ Vilda o Saga har åkt till Emma och Elise har åkt till mamma. Pappa hämtade mig i skolan, sen åkte vi direkt till Burger Inn och åt hamburgare. Var kul att sitta o leka med ketchup och sugrör medans vi väntade C:< Haha yeesh, jag o min pappa e beest ~ Sen åkte vi hem och käka massa ostbågar och kolla på film ~

Nu ska jag sova, är (som vanligt) försenad med "sovningen".. -w-' Nåja, godnatt! :3 ~

black and white




Detta + väldigt ljua jeans (my favourites ~) och grå/svarta kängor gick jag runt i i måndags. Förlåt ännu en gång för bajsiga bilder, nästa gång jag åker till Gekås (Ullared) så lovar jag att köpa stativ! ;3

Just nu lyssnar jag på musik och plattar håret. Hoppas jag hinner bli klar bara.. Duschade igår, och håret var fortfarande lite fuktigt när jag gick och la mig.. vilket resulterade att håret ser ut som en BOMB. Haha c;

Jag har ångrat mig.. Jag ska fan inte sitta med facebook varje gång jag får några minuter över efter eller innan pluggandet, bloggen ska upp igen, och det NU! :D Nu ska jag fortsätta med mitt, Ha en bra dag sweeties ~

OMG GIVE ME THAT FUCKING RING


Oh my gawd, ge mig! O____O<33 *svimmar*

Förlåt för att uppdateringen suger, men tror den kommer upp igen snart! ^w^ nästa vecka är himla lugn, och dessutom ska jag pierca näsan då ~ Har två dagar ledigt, så det blir 4-dagars helg, WOHO! 8D Men sen blir det prov igen.. två nästnästa o ett nästa. Men jag ska kämpa med uppdateringen, so don't be sad ~

Nu ska jag plugga lite matte, godnatt c:

det regnar



Jag hatar regn.

Jag hatar det.

Hatar.


Är så på himla dåligt humör just nu så jag vet inte vart jag ska ta vägen. Vill bara lägga mig i sängen och sova i en vecka. Inte bara för att jag e trött, utan för att denna veckan har varit och är en skit-vecka. Och som ni märker så påverkar det bloggen jätte mycket, förlåt för det.. ;__; Men jag jobbar mig upp, och förhoppningsvis är det okej snart. Eller iaf mer okej än det är nu. Tur att vi har badinton på gympan idag, det kanske får mig på lite bättre humör, åtminstone för en liten stund ^.^
Nu ska jag ut i piss regnet och vänta på bussen som kommer komma försent och så står jag där o väntar o får lockigt hår. Yay. Bai ~

Med det här gummibandet ska jag rädda världen



Mn senaste facebook-status:

Tänk dig att världen blev attackerad utan zombies, och ditt enda vapen är föremålet till vänster om dig.
Mitt vapen blev: Ett gummi-armband i aaalla rengbågens färger, OH YEAH C:<



Orkar inte skriva om denna dagen, den vart inge bra ändå. Jag är så stressad så jag tror jag exploderar. Bara 75 minuter försenad med "sovningen".. godnatt folks

Vad tycker ni om piercingar? c:

Jag älskar piercingar, men har själv bara en. (naveln) Har länge velat pierca både näsan och läppen, vet faktiskt inte riktigt vad som stoppat mig.. x3 Menmen, det jag tänkte komma fram till: jag kommer förmodligen/förhoppningsvis att pierca nästan inom en snar framtid! c:

Förr ville jag pierca tungan.. det ända so höll mig borta var det faktum att det skadar tänderna så mycket, detsamma med läpp piercing. Och läppen är det jag mest av allt vill pierca.. fuu >.<
Mamma säger att jag får pierca näsan eller ögonbrynet, bara det inte är i munnen/kan skada tänderna. Med andra ord.. så skulle jag fått pierca läppen, om det inte var så att det skadar tänderna. Ännu mer fuuuuu >__>'

Anyways! Om mamma o pappa samtycker, så kommer jag inte bara pierca näsan, utan även örat.. på det här viset.



Detta kallas "
industrial" för er som ej visste c: Näspiercingen kommer jag förmodligen byta till ring sen när den läkt, om jag passar i det dvs ;3

Så då tänkte jag önska mig näsan i födelsedagspresent och örat i julklapp 8D (Hahaha, det där lät lite roligt... xD) Vill himla gärna göra läppen också, men det blir nog inte av.. D:

Nu ska jag göra lite matte, datorn har distraherat mig i en o en halv timme nu.. varför går tiden så fort!?!??! D'': Nu missar jag 7-bussen också ;_; Får se hur jag löser detta. Bai ~

Mot caféterian! typ..

*Har inga nya bilder* xD


Inte pepp på denna dagen, fu. Kom på att jagkommer behöva få gå ifrån caféterian TRE gånger, NO WAY att jag tänker missa filmen som Vendela gjorde från lägerskolan! Aja, nu ska jag ut till bussen o brumma till skolan, kommer vara bajs dålig uppdatering idag, just so u know.. bai! ~

What the hell... I'm gonna die.

Bara för att mitt suddigummi är vackert. (Och dammigt)


Jag är så stressad så jag tror jag dör. På riktigt. Skulle lagt mig för 40 fucking minuter sen, men skulle egentligen gjort frågorna om kapitel 9-10 i boken "A toWn like Alice" som vi har i läxa tills onsdag och så skulle jag lagt in alla engelska glosor o plugga in dom. Nu hinner jag bara lägga in glosorna.

Mitt schema imon är helt stört.

1. Skola 8.00-14.30. Ska stå i caféterian, kommer få gå ifrån vid två tillfällen.. Jäva Inger -.-'
2. Läxhjälpen 14.30-16.00, försök göra klart hela blå kurs i matten.
3. 16.00- in till stan och gå in på Lindells, prata med en frisör om mitt hår, posta 2 brev.
4. Hem och städa kaninburen (tar ca 20 minuter)
5. Gör klart "A town like Alice", plugga på glosorna (ca 30 min)
6. Gör klart hela blå kurs om jag inte hann på läxhjälpen

Sen så har jag även läxa i So (kommer nog ta mig mer än en timme) och i engelska, där jag ska skriva en egen tidningsartikel.. Det kommer jag inte hinna, punkt slut. Om ett mirakel sker kanske, bara kanske hinner jag med so:n, men engelskan är helt omöjlig.

Vet att detta inte är speciellt intressant för er läsare, men detta inlägget är mest som påminnelse till mig själv, så jag kommer ihåg allt vad jag ska göra. Nu måste jag snabbt dom attan lägga in glosorna och krypa ner i sängen o sova, får inte se trött ut imon när jag ska stå o sälja kakor o skit till maaaaasssaaaa elever i min skola.. fml.

Nu mår jag illa också.. Förlåt för att jag är så negativ ;__; Godnatt <3



PS.. vem är det som lämnade denna kommentaren? :)


Hahaha.. HAHAHA.

Fy ush vilken bajsig dag.

Tur att det finns saker som kan få en att skratta.. eller.. gapskratta.



HAHAHAHA. x'3

Nej, nu kände jag hur onösigt detta var. Ville bara säga att jag ska gå till konståkningen nu. Bai ~

Regn, åh regn... fuck you ~

*orelaterad bild*


Fy satan i helvetet vad jag hatar regn. Ja, så mycket.
Om jag hade haft den tur att ha naturligt platt hår hade jag inte behövt vara rädd för regnet. Jag ska fan skaffa dreads så jag slipper det ONORMALT STORA problemet. BAJS.


Svar ja, jag hatar verkligen regn. Och fuktigt väder. Och att stå vid busshållsplatsen och vänta på en försenad buss, när det regnar och jag inte har någon mössa att gömma mig i. Fu. Aja, idag har jag väldigt mycket att göra.. Först skolan såklart, direkt efter det går jag ner till läxhjälpen och gör matte. (Jag är hur jävla efter som helst, och vi har prov på torsdag-fredag) Sen går jag hem till mamma och försöker hinna skriva o skicka iväg breven jag pratade om igår, sen är det iväg på konståkning och hoppas på att skridskorna Viktoria fixat till mig passar.

Nu ska jag nog packa skolväskan och dra mig ut till bussen, bai! ~

Förlååt! >m<'

Man måste älska detta programmet. Mwahahah ~


Jag är så stressad just nu. Jag packade nyss upp alla små presenter som jag kom på att jag skulle packat in o skickat iväg idag. Och genast kom jag ihåg dom små presenterna jag själv fick för flera dagar sen.. Och jag har varken sagt tack eller skrivit om dom på bloggen. Jag fick i vilket fall 3 färgglade överstrykningspennor (mini! ~) och ett gulligt suddgummi av Evelina! >w<  ~ Dock vet jag inte var dom är just nu.. D: Tar kort o visar så fort jag hittar dom! >:3

Imon (förhoppningsvis, om jag har tid) så ska jag sätta mig och skriva brev. Ett svar till Evelina och presenter till Heidi o Bianca. Hoppas ni inte e sura på mig för att jag e så seg! :'3 x_x'

Och nu: platta håret. Tar så jäkla lång tid att jag inte hinner göra det på morgonen. Nåja, ses imon, godnatt! ~

Saga



Sitter just nu på kusinernas dator.. Har ätit frukost och bytt kläder, men orkar inte sätta i linser eller sminka mig >3<' Vet inte riktigt när vi åker eller när vi kommer hem, men skriver då! :3 Nu ska jag sitta o läsa lite inlägg på Bloglovin', bai! c:

Ps: designen ser totalt cp ut i Internet Explorer :P -___-''

Nya designen uppe!

Åh, äntligen! ~ Har längtat jätte mycke efter att få lägga upp den, men har envisats om att jag måste bli helt klar innan.. vilket jag dock inte är ännu, men det är inte så mycket. Det kanske inte ser ut som att jag ändrat så mycket, men det har jag! Så är jag väldigt nöjd med resultatet c:

OBS: TILLFÄLLIG HEADER!


Detta har jag kvar att göra:
1. Nya rubriker (Som "info") i menyn.
2. kategorisera arkivet
3. runda hörn på inlägg och kommentarer
4. få meny nr 2 att inte flytta på sig när man klickar runt på bloggen

Ja, som ni ser.. det svåraste/jobbigaste kvar. xD Ettan är inga problem, andra är bara allmänt jobbigt, och de två sista vet jag inte hur jag ska lösa. (Och ja, jag har provat en heeel del olika sätt.)


Ettan är jag väldigt osäker på.. så jag ber er om hjälp. Vilket tycker ni är snyggast?



Ettan eller tvåan? (Btw, texten på nr 2 syns bättre irl)

Sen funderar jag även på en horisontell meny i headern ^w^ Och självaste headern ska också göras om, gjorde bara en liten snabb nu så att jag kunde lägga upp den övriga designen, kunde inte hålla mig längre! xD Får se hur jag löser allt detta här jag kommer hem på söndag! :)

Detta är ett tidsinställt inlägg.


Mot kusinerna

Har inga nya bilder, som jag hinner ladda över, så det får bli ett till plagg från beställningen från H&M från förra veckan! :3


Nu åker jag o familjen till kusinerna. Just nu är jag bara allmänt arg och mår bara surt, jag vet inte.. kanske behöver jag träffa en vuxen som inte är min mamma eller pappa. Och så får jag ju träffa min kusin igen. Vi behöver nog varandra ganska mycket just nu.

Jag får ta med mig alla läxor o skit till dom, även presenterna jag köpt till Heidi o Bianca, så jag kommer slå in dom där och så får jag se när jag kan skicka dom! Hoppas på så snart som möjligt, så ni sipper gå o vänta! ;3

Aja, nu ska jag åka, hann/hinner inte göra några tidsinställda inlägg (bara ett) så får se hur uppdateringen blir, kanske kan få låna deras dator lite då o då. Bai! ~

Somnade på soffan.. :s

Låg och kollade på "Ett småkryps liv", (Älska filmen! >w<) då jag kände hur trött jag började bli i ögonen. Ville ta ut linserna, men mindes då att jag lämnat glasögonen hos mamma. Nu vaknade jag, halv ett, i soffan, men en filt över mig. Fy. Satan. Vad. obekväm. den. soffan. är! Så jag tog mina grejer och gick ut till mitt rum. -w-' Allt mitt smink och alla såna grejer ligger i bilen så jag fick lägga linserna i hårspreys-korken. xD

Vet inte när jag somnade, men tidigt var det i vilket fall, för jag är inte på långa vägar lika trött längre. Men ska ändå sova snart. Tänkte pilla lite mer den nya designen först! c:

*Har inga nya bilder* xD



Imon, vet inte vilken tid, åker jag med familjen till våra kusiner och sover där över helgen. Hade egentligen helst stannat hemma, men vart skulle jag då sova? NO way att jag sover ensam i DETTA huset, (Hade vart awesome att ha övernattnings party med mina söta små flickor, men tror inte alla kommer kunna på så kort varsel D:) och så blir det tråkigt att sova ensam hos mamma i två nätter. :'3 *alla tar fram sin care-box tack*

Vi fick inte internet till att funka på min dator förra gången, så jag kommer nog inte ha ngt internet över helgen. Kan säkert få låna deras dator, men kommer ju som ni förstår inte kunna uppdatera som jag brukar. Kanske försöker med lite sms-inlägg då o då ^w^ Får helt enkelt se hur det blir! :3

Nu ska jag ligga o ha mardrömmar om att jag inte hinner skaffa skridskor tills på måndag, det kommer förmodligen bli så.. ;__;'' Har riktig jävla panik angående det, eftersom jag fått stå över två träningar redan. Varför jag går utan skridskor kan ni läsa här.

Förlåt för väldigt långt och ointressant inlägg.. >3<' Aja, godnatt! ~

Så.. trött..



Jag är så trött så det finns bara inte. Som ni märkt har jag inte bloggat alls idag, bara ett litet gästinlägg som Maja, Ida o Julia gjorde nr jag o Fellie satt vid caféterians piano ;D Kanske skriver lite om min dag sen ikväll (läs: inatt) om jag orkar c: Bai! ~

Ida, Julia och Majsi gästbloggar~

Heeeeei~ Jag (Majsi), Julia & Ida t'nkte våldgästa Emmies blogg lite >:3
Hehehehehehehe (aaa)



Nu ska Iiiiiiida skiiiva liiiiite:

julia tycker inte om oboy !!!!!





Majsi: HEhehehehehHEHeHEHeHEHE >:3

Nu ska jag dricka upp min oboy och sedan så ska vi ha Svenska ;O

Puuuuuuuuuussar och kraaaaaaaaaaaaaaaaamar! Från Majsi, Ida & Julia xDDDDDD

trött fågelmås



Seeeg dag. Svenska provet gick faktiskt väldigt bra, lättare än jag trodde. Det jag mest fasar för är matte provet nästa vecka. Ligger bara efter med diagnos och hela röd kurs.. yaay -w-' Blir att jobba mycket på läx-hjälpen I guess :'< Cyklade hem till Fellie efter skolan och var allmänt lata, satt vid datorn och spelade lite på hennes keyboard ~ ÅHÅHÅHH, jag vill ha ett eget ;ww;<3 Hon lärde mig spela början av "fucking perfect" av P!nk. Spelade in lite, så om ni är snälla lägger jag upp en liten video c;

Nu ska denna trötta fågelmåsen sova, imon ska jag förmodligen stå i Caféterian och sälja.. Mer om det imon. Nu: sovaa ~

fufufufu.



Godmorgon! Ville bara säga godmörgon innan jag cyklar till skolan. Har lite tid över nu, så jag hinner läsa igenom svenskan ett par gånger till.. känner att jag kommer stor-faila på detta. Efter skolan, om jag har tur, så åker jag o Fellie till ishallen c: Ska fråga om Maja kan också :3 Och ja, jag vet, jag har inga skridskor.. så jag ska testa ett par jag köpte från Tradera (förstår ni varför jag tycker det är komiskt?) för vääldigt länge sen. Hoppas på det bästa c:

Nu ska jag läsa, bai! ~

Prov, prov, prov...

Tja, jag ska nog ändå vara glad att jag inte haft mer än ett prov i veckan än så länge. Men just nu så kan jag bara inte tänka positivt! Jag KAN inte plugga.. Jag läser lite, och några minuter senare kommer jag på mig själv med att sitta och stirra rakt ut i luften, utan att ens märka när jag slutade läsa. Och det känns inte som om ngt går in.
Jag hade väldigt fullt upp igår, och så jag hann inte plugga.. dagen-före-provet-plugg är det värsta som finns. Dessutom är jag trött och har ont i magen..

NEJ! Nu ska jag inte klaga mer! Jag är glad att bloggen funkar igen, och det verkar som att jag inte förlorat några läsare ^w^ Fick ett par kommentarer att det var några som faktiskt kunde se min blogg.. himla skumt, eftersom hemsidan som äger min domän till o med sa att dom stängt av domänen. Hm O.O' Aja, jag är i vilket fall glad att den numera går att se för alla ^^

En sak jag lovat att jag ska visa är kläderna jag fick hem från H&M. Hinner/orkar inte lägga upp alla nu, så ni får se den tröjan jag hade idag tills dess de andra kommer upp!


Blev lite väldigt besviken när jag fick hem denna, efterom den var illröd på bilden, men är orange irl.. Nåja. -w-'

Btw.. GILLA HACHI.SE PÅ FACEBOOK! 8D Kommer fortsätta påminna er om sidan ett tag framåt nu så jag lyckas få med er alla! ;3

NU MÅSTE JAG PLUGGA WIIIIE ~

Åh vad kul ;__;'


Såhär rolig har min statistik blivit
pga domän-krånglet. Från 90 till 30.. Wiie. Det är bara en sak jag undrar... hur kan jag ha statusen 30 besökare, när man inte kunde besöka min blogg? Fungerade det bara vid vissa tillfällen? Wtf?

I vilket fall.. nu sitter jag på biblioteket och ser deprimerad ut, typ. Vi har svenska prov imon, och jag har inte börjat plugga ännu. Igår slutade jag vid tre, halv fyra var jag på familjerådgivning till fem, i 20 minuter hade jag elgitarr-lektion till klockan sex, efter det åt jag, mamma o Elise pizza vilket tog ytterligare en halvtimma, så jag var hemma runt 7, och då gjorde jag engelska och städade mitt rum.. helt plötsligt var klockan 9 och jag fick knappt ens en timma att plugga svenska på. Dessutom har jag lagt mig försent varje dag i flera veckor nu, vilket lett till att jag varit skit trött i skolan, så jag måste börja lägga mig prick 10 igen. Dessutom säger min lärare att "detta är ett stort prov"... FUCK.

Så nu måste jag plugga, dessutom dör datorn snart så jag ska smyga in den i en bokhylla och ladda den. (Det finns kontakt 3 m från mitt bord, men sladden e för kort så jag får lägga den i bokhyllan. xD) Bai! ~

Ps.. nämnde jag att jag håller på att pissa ner mig? Och jag har inga mynt till toa.. Åker hem runt 5-6.. fml.


Uppddatering: FYFAN JAG KISSAR NER MIG SNART.

I'M F*CKING BACK!

Fick nyss sms av mamma.. "Bloggen är tillbaka!" Kutade till datorn och fick se att det faktiskt går att besöka bloggen igen, THOHO!

Det som hände var att fakturan för min domän (Som kostar 79kr per år) blev betald för sent. Fick den av Emma (den skickades hem till henne) i fredags, sen glömde jag att jag hade den tills söndag, då vi betalade den. Så bloggen har alltså varit nere i tre dagar, men nu är den tillbaka, och så även jag!

Ni ska bara veta hur rastlös jag har känt mig utan bloggen. Vafan ska man göra på datorn om inte blogga, svara på kommentarer eller pilla med designen? Haha, bloggen är mitt liv. xD

Har hänt ganska mycket sedan i söndags, som jag inte orkar skriva om just nu. Väldigt mycket i vilket fall. Hoppas jag kommer ihåg allt som jag hade tänkt skriva om nu bara :'3

Och om något liknande detta skulle hända igen, så har jag skapat en FACEBOOK SIDA för Hachi.se.

Jag skulle bli glad om ALLA som läser/följer min blogg gillade sidan
, så jag har er alla samlade på mer än ett ställe.

~ SIDAN HITTAR NI HÄR ~

Nu tror jag So:n börjar snart, så jag får skriva mer ikväll, har massvis jag behöver skriva nu när jag inte skrivit på så länge, hohoho :D

Och så gör vi inlägget ännu gladare med en bild på en av Stefans just nu namnlöse kattunge 83

Stefan vill hon ska heta Olle, och att hennes bror ska heta Rut. Rut och Olle. Självklart tycker jag att honkatten borde ha ett tjejnamn, men jag håller med om att hon *peka upp* inte passar som Rut och att den andra inte passar som Olle. xD Jag och Elise däremot, tycker dom ska heta Yoshi och Zingo.

Är bloggen borta?

Svar: nej!

Jag är kvar, bloggen är kvar. Men tyvärr kan ingen av er se det. Problemet är att jag inte har någon domän.. namnet "hachi.se" existerar inte för tillfället. Sorgligt nog kan jag inte meddela detta till någon av er.. Jag vet inte hur länge det inte kommer gå att besöka bloggen, jag an inte heller besöka den, jag kan bara skriva inlägg och kolla kommentarer osv. Allt som man brukar kunna, förutom att gå in på självaste bloggen då.

När bloggen startas upp igen, kommer jag göra en facebook sida till min blogg. De flesta av er har ju facebook, right? Då kan jag meddela er såna här saker om det händer ngt! Smart va? ;3

Så när bloggen går att besöka igen så gör jag fb-sidan, ni gillar, och så får ni den info som jag inte kan publicera här i bloggen där. Låter bra? c:

Nåja, nu ska jag till skolan.. är så sjukt jävla trött, hade världens helvetesdag igår. (måndag) Känns skumt att bara skriva till sig själv, men eftersom jag inte klarar mig utan att blogga får det bli såhär kanske några dagar, jag vet inte. x'3 Bai! ~

Orientering..



Dagens schema: Orientering, stan, svenska.

Cupcakes :3

Första gången jag vaknade imorse var när mamma (och Elise?) kom in och sa godmorgon -med Gnocki. Vi vet valpen vi var hundvakt åt för ett tag sedan. Jag orkade inte gå upp, klockan var runt 9, så ja somnade om. Andra gången jag vaknade var det för att mamma och Elise stod o bakade cupcakes. Dock väckte dom mig för sent för att jag skulle få vara med o baka D: Men jaja, jag fick göra det roligaste -dekorationen! c:

Dom var himla goda, och jag tar med mig några till friluftsdagen imorgon c:









I vilken vinkel jag än fotar.. så blir bilderna alltid fina. Älskar att ta kort på cupcakes, haha! c: Gillar mest den sista :3 Orkar dock inte redigera.. som vanligt :'3


Nåja, nu ska jag läsa ett kapitel i en bok vi har i läxa i svenskan, sen ska jag sova. Imon har jag ingen sovmorgon, för vi har friluftsdag, och det bara suger. 1: Vi ska orientera. 2: vi missar syslöjden. 3: vädret suger bajskorv.
Godnatt på er! <3

No update..



Förlåt för att jag inte uppdaterat idag.. >_<' Jag har inte varit på ngt speciellt blogghumör, och jag har inte heller gjort ngt intressant. Just nu håller jag på med ett litet projekt, men sen när jag är färdig så blir det bilder på både kattungar och cupcakes! :3

My tattoo dreams ♥

Åh, varför måste jag vara så ung? Varför måste jag fortfarande växa? Varför har jag inga pengar?
Jag vill ju tatuera mig! >m<

Förr brydde jag mig inte så mycket om tatueringar, både mamma o pappa (speciellt pappa) hade massor, men jag brydde mig inte så mycke. Det var coolt, inte mer. Men för snart två år sedan.. då jävlar ändrades min syn på tatueringar. Speciellt det senaste året har jag varit som besatt vid att sitta och kolla på andras tatueringar, rita egna, förundras av mammas.. och ÅH vad jag vill tatuera mig nu.

Jag vet, jag är för liten. För ung. jag växer fortfarande, vilket gör att huden "ändrar storlek". Och att jag kanske kommer ångra mig. Men just nu vill jag det verkligen.

Har suttit nu den senaste timmen och samlat in ännu mer bilder, och gjorde dessa collagen. Detta är mina framtidsplaner/drömmer om tatueringar. Drömmer ni också om egna tatueringar? :3


Tatuering nr 1.


Fåglar på underarmen - Precis sådär lagom som första tatueringen. Precis som på mittersta bilden -så ska det va. Detta var även min första "tattoo dröm". Älskade den för mer än ett år sedan, älskar den fortfarande.


Tatuering nr 2.

Vet inte var, men någonstans ska jag ha en fjäder. Har tänkt även på denna ganska länge. Gillar mest sista bilden. Skulle även vara en dröm som gick i uppfyllelse att ingen mindre än Kan Dee skulle måla fjädern. (Exempel här och här)Jag vet, jag drömmer stort. :'3
Dock tror jag inte jag vill ha min så jätte stor. Mest sugen är jag på högra höftbenet, men skulle även kunna tänka mig på ett annat ställe.. är inte helt säker c':


Tatuering nr 3.


Maskros och fåglar på axel/nacken -så himla fint. Detta (och nr 1) var den första tatuering som lades till i min önskelista. Mitten bilden motiv är perfekt, sista bildens plats är perfekt. Så vackert



Tatuering nr 4:

En drömfångare -
Det som jag senast tänkt väldigt mycket på. Just nu är jag helt förälskade i drömfångare. För något år sedan köpte jag hur många som helst, för att dom var så himla fina. (Och för att jag drömde himla mycket mardrömmar då...) Nu är jag tillbaks där igen. Införskaffade mig ett halsband förra veckan som ni har fått se lite av här, här och här. I vilket fall, tillbaks till tatueringen. Just nu är jag mest sugen på utsida smalben, så långt ner som till ankeln. Innan ville jag ha den på axeln/överarmen, men numera är jag mer sugen på benet. Bild nr 2 är sjukt jävla snygg, dock vill jag nog inte riktigt ha min så stor :'3 Är inte lika pepp på en drömfångare som resten av tatueringarna, men jag tycker det är så otroligt fint ändå!
♥ (e väldigt osäker på exakt vart jag skulle ha den isf >u<')

Sen så vill jag även himla gärna pierca mig.. men det får bli i ett annat inlägg. ;)


Nu ska jag gå och lägga mig och drömma om tatueringar.
Godnatt readers ~

Ska köpas


Detta är ett nytt motiv som snart kommer upp på linnen på Kan Dee Shop. tror det kommer bli super snyggt, (Speciellt eftersom jag av ngn anledning älskar fjädrar just nu) och kommer i så fall köpa mig ett linne! :3

Nu åker jag, mamma o Elise till Stefan. Jag ska för första gången få se på kattungarna! >w< mer om det ikväll, bai! ~

Trööött -w-'

Lite random bilder från kameran ~




Ush, jag är så jävla trött just nu >m<' Gick upp för en timma sedan, men är fortfarande lika trött. Ska träffa mamma i stan kl 12, så jag borde väl göra mig i ordning nu. Har inte så mkt att säga.. ska köpa tyg till kigurumin och fixa min elgitarr (som gick sönder när min lärare skulle byta strängar D:) Mätte min fot igår på Fynda (i en skoaffär) så det behöver jag inte krångla med idag c: Ska köpa nya skridskor, så dom behövde veta hur lång min fot var ^w^

Btw, jag har för tillfället inga skridskor.. Mina gamla är skit-dåliga, jävla Coop-skridskor som kostade 200 kr. -_-' Så förra terminen slutade jag använda fanskapen och hyrde riktiga konståkningsskridskor från ishallen. SHIT POMFRITT vilken skillnad det var! O.O Dock var dom lite för små till mina fötter, så dom lovade att köpa in större storlekar tills nästa gång ishallen öppnar igen. När jag kom i måndags, tror ni dom hade köpt några? NEJ! Så jag fick åka med 38 skridskorna. Jag kunde inte vara med hela träningen, o när jag tog av skridskorna var mina fötter helt röda, tårna satt ihop (dom hade ju vart klämda ett tag) och fötterna brände, så jävla ont gjorde det. Så jag hoppas fan dom hinner skaffa skridskor till mig innan måndag. Det är ju deras fel att jag inte har skridskor, eftersom dom SA att dom skulle skaffa till mig så går jag ju inte o köper nya, eller hur? -.-'


Okej, det där sista var väldigt onödigt, men lalala :'3 Nu ska jag göra mig iordning, bai c:

Min första videoblogg...

..blev himla failad. Till er som känne mig irl: JA JAG VET Att jag fick världens konstigaste röst (åtminstone enligt mig) och lite rolig dialekt då o då.. HAHAHAHA xD Snälla mobba mig inte på måndag ;___; <3

Aja, anatar jag gjorde denna för eran skull, vet att några av er velat att jag ska göra en videoblogg, så vassego! :3

Hade egentligen gärna skippat att lägga upp den, tycker jag pratar om så tråkiga o onödiga saker, men.. känns som slöseri med tid annars :'p



Btw, jag sa att jag hade på mig ny tröja, alla nya saker från H&M får ni se imon! :3


Nu ska jag äntligen få sova, ÅH så skönt ~ (har legat o väntat på att videon skulle laddas klart på videofyme x3)

9b i mitt ♥

Minns ni i tisdags, då min klass egentligen skulle fotas till skolkatalogen, men vår klädsel inte blev godkända? Elin hade med sen kamera, så vi fick iaf att kort på det trots allt! ^w^

Förutom att jag inte var beredd på ngt av korten (Inger sa inte till innan hon tog bilden -.-) så är det himla fint, visst? ~



Bananer (9b) i pyjamas


Alla flickor! ;3 (ignorera Jonathan o Erik som leker flickor :o) Tyckte dock det var bajs att hon valde att lägga ut den bilden då Fellie tar på sig sin luva (Och självklart ska jag hjälpa henne.. haha) Menmen, det var la förmodligen den som blev bäst, eller så tog hon bara en :'3


Såhär blev den riktiga fotograferingen. Eller inte riktiga, men den godkända. Nu var jag iaf beredd! :'3 Dessa tog fotografen (som jag tror jag nämnde igår..?) istället för inger. Tack!
♥ xD


Understa raden: massa glad! mellersta raden: glad. översta raden: sad D: Haha xD

Denna blev ju bäst
♥ Dock fick Oliver inte ligga så när det riktiga togs D:

Ska fråga Elin om jag kan få större upplaga av dessa bilder! :3 Nu ska jag äte frukost i racer-fast, har kommit lite efter i mitt "schema". Idag har jag So provet, uh så nervös! >m< Bai ~

Skjorta o jeans



Idag fick vi äntligen ta vårat skolfoto, yaay :'3 Tyckte det var synd att vi inte kom på ngt roligt att ha på oss... Någon kom på den "lysande" idén att alla skulle ha skjorta på sig. Mjeh, inte alls som alla andra. Väldigt speciellt. (De flesta tjejer hade skjorta, shorts o knästrumpor o håret uppsatt i råttsvansar, himla sött på vissa c:) Hade åtminstone tyckt att dom på nedre raden kune lägga sina ben i kors.. haha, hoppas ni förstår vad jag menar. Dessutom stod jag ihoptryckt med med en kille i klassen som jag var stört-kär i 6-8. Vågade knappt le. Woho, tror att detta fotot kommer bli sket snyggt! -w-''

Aja, nu ska jag plugga vidare, So prov imon. Önska mig licka till! :3

Det är en godis... ?




Fick denna konstiga godisen häromdan, när jag fick godis av pappa.. Använd er fantasi, vad tycker ni den ser ut som? :D


Godmorgon! Har nyss gjort mig färdig och snart ska jag till skolan. Idag görs ett nytt försök till skolfoto.. berättade jag att vi inte "godkändes" till foto, eftersom vi hade pyjamasar? :o (Egentligen var det morgonrocks-grejen som förstörde mest, fotografen (som verkade allmänt awesome) sa att hon bara vill ta min o Fellies kigurumis (Maja o Fellie hade på sig dom) och springa iväg, Haha :D Hon sa även att hon inte kan äta fisk, för att de bajsar o kissar i samma vatten som de dricker.. och att hon inte kunde äta kräftor eftersom hon gav dom namn och sen inte kunde äta dom.. Hahaha x''D

Nu ska jag se till att jag packat allt som ska med i skolväskan, bai! c:

Todays outfit



Ett par av mina favorit jeans och min älskade tröja som jag fick av Youtopia! <3 (Dock hade jag ärmarna uppkavlade hela dagen :'3) Kan tyvärr inte ta speciellt bra bilder just nu, eftersom jag är hemma hos pappa, och ja.. mitt tak är så lågt att jag inte ens kan stå rakt, om man säger så. -__-' (Dessutom har jag bara ett fönster och bara en lampa som funkar, så ljuset blir bajs)

Tröjan har ni sett flera gånger tidigare (bland annat här) och halsbandet får ni se mer av imon eller på fredag! :3

Btw, jackan jag pratade om i förmiddags har kommit nu! :D Blev så otroligt glad att jag fick allt jag ville ha c: Dock tycker jag jätte synd om mamma, vars saker tog slut innan hon hann beställa.. D':

Nu ska jag göra lite läxor, engelska o svenska, sen plugga so!

Give me.

Jag o mamma beställde hem lite kläder från H&M för några dagar sedan, dock fick vi dagen efter hem en lapp om att det vi skulle köpa var slut, och fick ett litet presenkort på 50 kr.. Tycker det va lite skumt att det gick så fort, så jag gissar (och hoppas!) på att lappen vi fick handlade om en pyjamas mamma beställde för ett bra tag sedan. Beställde bl.a denna.. ÅH, jag hoppas verkligen jag får den! >.< Fick den för halva priset dessutom :3


Dagen började skit, försov mig en hel timma och glömde borsta tänderna.. uush >.< Hade så ont i rumpan (har värlens blåmärke efter lägerskolan) så jag knappt kunde vara med på gympan idag heller.

Menmen, just nu är humöret uppe igen! ^w^ Har nyss ätit, satt i caféterian in stund med Fellie o Julia och spelade på pianot som flyttade in förra terminen, på väg upp till hemvisten stötte jag på Frida som hade rymt från en No-lektion där de dissikerade (stavning? o.o) fiskar. Gissa vad det blir för lunch idag? Fisk. Jag förstår henne. x'D Kramades lite :3

Och nu sitter jag i uppehållsrummet med ungefär halva klassen. Snart har vi No, och det suger bajs. X__X' Efter det E-val, med andra ord So för min del, och sen hemkunskap. FYFAN. bajs <3

Nu ska jag.. göra något, har ju rast så jag ska nog bara ta det lugnt medans jag kan c':

Ps, LOVAR att svara på era kommentarer så fort jag får tid, gomene! >m< ;__;

Stress, stress, stress, stress...


Just nu. :3

Pappa var jätte snäll och köpte lite godis till mig ^w^ Har det lite jobbigt hemma just nu, så han "ville göra mig glad", haha :3 Älskar att ha ngt o knapra på när jag pluggar ~





Numera är jag alltid stressad. Förra terminen var jag så stressad så att jag (nääästan) fick magsår. Pappa tycker att jag ska skita i något så att jag inte är cp-stressad hela tiden. Skolan kan jag inte skita i, så det som återstår är konståkning och elgitarr. NO WAY att jag slutar i konståkning, och jag har nyss börjat i elgitarr och vill verkligen lära mig, så jag tänker inte sluta där heller. Får helt enkelt lära mig att göra saker i tid. Vilket jag är förbannat jävla svårt med, ursäkta språket. Skit.

Kommer ha så mycket att göra att jag kanske inte ens hinner blogga igen förrän på fredag, kanske ngt enstaka inlägg, men ja, ingen jätte bra uppdatering iaf. Hoppas ni förstår. Jag ska från o med nu göra allt i tid och planera och GENOMFÖRA, så tror jag nog att bloggen blir lite gladare också.

Nu ska jag göra BAJSBAJSBAJS-engelska, så jag säger godnatt nu, Gnatt! ~

Bästa humöret, yep.

Lite gladare kan man nog bli av den här låten ;'3 Någon undrade vad jag tyckte om honom, och ja.. jag tycker han var skit rolig och underhållande, (älska låten x'D ~) men om han kan lyckas i Idol är en annan sak. Bara min åsikt ^^'


Är på världens sämsta humör just nu. Var inte så illa imorse, men efter denna musiklektionen brast det totalt. Gissa vad jag ska spela för instrument i 4 veckor? Akustisk bas. En sån här. Fml. Jag har typ för små fingrar för fanskapet -__-'

Får försöka se det ljust: Om 4 veckor kommer jag få spela antingen keyboard eller elgitarr, de är de ända två instrumenten jag verkligen vill spela, så jag hoppas verkligen att jag kommer få göra det också. Annars finns det inget positivt med musiklektionerna, nu när vi har fått en annan lärare. Okej, kanske överdriver lite, har ju en himla bra grupp, men jag vill ju ha bra betyg i musik.. fml.

Nu ska jag göra lite so. (Har E-val just nu)

Skolfotografering...



..är bland det värsta jag vet. När terminen började sa dom att det skulle vara fotografering den 9 september.. igår på klasstiden sa min lärare plötsigt "Imorgon är det fotografering". SAY WHAT!? Tack för förvarningen lixom.
Nu såhär under lingonveckan är mitt ansikte fullt med röda finnar, och självklart äger jag varken fondation eller puder. Som tur är får jag skjuts (eftersom jag har så många väskor med mig idag så det inte får plats på cykeln...) så att håret förhoppningsvis inte lockar sig, men jag tar för säkerhets skull med mig plattången till skolan. >:'3

Maja ska låna min kigurumi, (Maja o Fellie kommer sitter bredvid varandra på nedersta raden med varsin kigurumi, how cute?! :'D) Rebecka ska låna min rutiga pyjamas och jag ska ha min rosa Ziperall.

BANANER (9b) I PYJAMAS
, here we go! <3

Idol

Kollade på Idol igår, samt lite igår. Tänkte innan jag går o lägger mig lägga upp dom som än så länge är mina favoriter :3






Bara jag som tycker han är sjukt lik Flynn Rider/Eugene från Trassel? 8'D HAHAHA, FAN att jag inte fick med det sista då han sa "vad hände!?" x'''DD Ska försöka hitta det o visa för er c; Skrattade även när Alexander (skägg-gubben i juryn som jag hatar -w-) sa "Det kommer både tjejerna o bögarna att gilla" eller ngt sånt.. x'D

Älskade även Roshana, (en tjej som blev "kidnappad" ;3) Hon sjunger himla bra och har en helt underbar personlighet. ~
Sen så gillade jag Olle och André, som var så glada o härliga >w< :3

Förlåt att jag alltid skriver så mycket. xD Nu ska jag sova (SHIT POMFRIT NÄR BLEV KLOCKAN SOV MYCKE!?) gnatt! :3 ~

Hjälp mig!

Började på kigurumi-projektet idag på slöjden. Fellie joinar mig! 8D Fast vi hann inte längre än att göra mall till kroppen och ärmarna -w-' Haha, det var svårare än jag trodde.. Jag är dålig, jag vet. xD

Eftersom det går åt så mycket tyg till en kigurumi så kommer jag få köpa en del tyg själv. Dock tycker jag skolan kan bidra med tyg till insidan, eftersom det finns folk som göra byxor och munkjackor o sånt med tyg de får av skolan.. Så jag tycker det är mer än rättvist att jag åtminstone får lite tyg! Hoppas min lärare förstår det.. Hon typ hatar mig .__.'

Nu får nu hjälpa mig! Jag vill helst av allt ha ngn av de två alternativen på bilden under, men det kommer tyvärr vara svårare och med tidskrävande. Men det jag inte vet är hur färgerna ska ligga! Vill ha någon fin pastellfärg på kigurumin, och jag tror det blir grön o rosa, men får se om jag ångrar mig till blå o grön eller blå o rosa.. gah. -ww-''' Tycker mest om nr 2, vilken gillar ni mest? :3


Förlåt för fula skisser >3<'


Kan nog helt utesluta de två understa, eftersom jag helst vill ha med vit mage :3 Eller? ÅH, jag vet inte! @_@' Aja, har ju ett tag på mig att fundera iaf, tänkte köpa tyg i helgen :3 Vet inte heller om luvan ska vara grön eller rosa xD gjorde frön på bilden, men får se hur det blir ^^

HJÄLP MIG! Vilket alternativ tycker du är snyggast? Försök föreställa dig hur det skulle se ut i verkligheten! ;D (Om du inte vet vad kigurumi är, googla det! :3)

Vinn 3000:- i presentkort på H&M!

Sitter och surar över det bajsiga vädret, regn är verkligen det värsa som finns. Som om det inte kan bli bättre så har jag världen jävla bad hair day. Så, för att göra morgonen lite gladare, vill jag tipsa er om en awesome tävling som jag kom över igår kväll! :D

Vem är sugen på 3000 kr att shoppa upp för på H&M? Jag är! ~


Var med o tävla här, tävlingen avslutas den 15 september.

Skulle vara så sjukt jävla grymt (ursäkta språket) att vinna detta, eftersom jag verkligen är i behov av nya kläder.. Eller snarare: i behov av kläder. Nästan hela min vinter-garderob har blivit för liten för mig.. :s Nåja, håll tummarna för mig, eller delta själv! Eller både och ;3

nu ska jag snart ut i regnet med min näst-bästa vän Paraplyet. Ha en bra dag! :3 ~

Jag ska sy en kigurumi :3

När jag hade träslöjd hade jag världens längsta grejer om vad jag skulle göra i syslöjden, men nu när jag väl har syslöjd så är alla idéer borta.. och ersatta med saker jag vill göra i träslöjden. Hm.

Hade som sagt en (eller flera) saker jag jätte gärna ville göra, men nu har jag glömt bort dom >m< Och eftersom jag satsar på MVG i syslöjd så löser jag problemet på det här sättet: Jag syr en kigurumi! Jag vet, jag har redan en, men jag har faktiskt funderat på att köpa en till men jag hittar ingen jag verkligen gillar.

Jag har bara två problem med detta:
1. Jag har inget bra mönster till det
2. jag vet inte hur mycket material man får använda

Jag hoppas jag löser båda problemen imon, då jag har syslöjd.

Jag tror detta kommer bli en stor utmaning för mig.. och ja tror även att jag kommer stor-faila. x'3 Men jag ska göra mitt bästa! :'3



Dock är jag egentligen inte så jätte sugen på att sy en kigurumi själv.. Vet att jag komma faila så hårt, men.. Allt för bra betyg! d(>w<)b
Vill ha en som på bilderna åvan, så jag ska försöka göra ngt liknande. (Hon på bilden till vänster heter Emma och hon e skit söt, just so u know >w<) Finns att köpa för 1499kr på TalkingClothes.. Alldeles för dyrt fö mig O__O'

Okej, nu ska jag sluta babbla. Svara på några kommentarer och läsa lite innan jag ska sova.. ush, fyfan vad trött jag kommer va imon. >_< Aja, gnatt! ~

Stressig vecka

(Förlåt för dålig bild)



Ser verkligen inte fram emot denna veckan. Speciellt inte måndag o fredag. Klart som fan glömde jag So:n hemma, så jag får göra klart alla häften när jag kommer hem. (Eftersom jag har so prov på fredag) Innan dess ska jag hinna skaffa en hjälm (Man måste ha det i konståkningen -.-') och fodral till elgitarren. (VartFAN ska jag få dom pengarna? Jag kommer vara pank på KultCon.) Sen på kvällen, tidigast vid 5 (har ingen jävla aning) är det två timmars konståkning, samma på onsdag och fredag. Dock gör det inget på fredagen, då kan jag bara slappna av i två dagar för att sedan börja plugga på nästa prov. Sen så hade man självklart glömt av den jävla pyjamas-boken som ska läsas också, så det gör jag idag. Och på tisdag ska jag även spela in intervjun jag o två klasskompisar skulle gjort förra veckan.. hurraaayy, jag är SÅ JÄVLA bra på att prata engelska framför/med andra personer. Or not -_______-' Och så fotografering i skolan på fredag. -no comments-

Hoppas ingen hunnit lämna min blogg under dessa två veckor då jag kan erkänna att jag bara varit helt depp och bloggen har påverkats kraftigt. Jag lovar att jag ska bättra mig! >d<'' Dock kommer uppdateringen vara låg denna veckan. (Ja, ni ser ju bilden o texten åvan -w-')

Nu ska jag städa rummet och packa upp massa väskor samt läsa "Pojken i randig pyjamas". Hoppas fan den är bra.

jag önskar mig... tid.

Ställde klockan på 10. Var fjärde minut ställde jag ett nytt larm. Plötsligt var klockan tjugo över elva. DET kallar jag att snooza. Nu är klockan snart 1 och ajg ligger fortfarande i sängen. Har legat och tänkt och kollar runt på youtube. No-life or what? Nu börjar jag bli hungrig så jag ska iaf gå upp o äta c: Pappa knackade på vid 11 för att det var en liten groda som hoppade runt utanför mitt rum (alltså, utanför huset jag har mitt rum i) som jag tog kort på c:

Får tillbaks min kamera imon, yaay! x'3 Så ja, ni får kolla på en video tills dess :'3


Tips: kolla på hans andra videos. han e flummig. Eller ngt. Hohoho.

Vill inte att denna dagen ska ta slut.. Vill inte att det ska bli måndag.. Fuck.

Dick Figures

Håller just nu på att göra mig i ordning, ska snart till pappa igen. Veronica (hans syster) och hennes dotter har tydligen sovit över igår natt, och dom sover där i natt också samt att pappas kusin med familj kommer o stannar över helgen. Så det blir la att umgås med dom, försöka få tag i Cilla (Hon jag köpte min systemkamera av) och ta reda på hur i helvete man laddar över bilder till datorn och kanske även träffa en kompis. Annars ska jag la bara slappa o ta det lugnt ^w^

Eftersom min kompis har min andra kamera kan jag inte ladda över några bilder, så här får ni ett av mina favorit avsnitt av "Dick figures" ;3


förändring

Allting snurrar. Jag vet vad som hände, men jag vet ändå ingenting. De som var med är de ända som kan förstå.. Jag önskar verkligen att jag hade vart med sista natten. Tänker inte skriva här på bloggen vad som hänt, fyfan heller, men kan iaf säga att det hände en del medans jag var på sjukhuset med pappa. Men, hur hemskt det än låter.. så det var nog på något sätt bra att det hände.

Jag tror, jag vet, att vår klass kommer komma varandra jävligt mycket närmare nu det sista året. Även om det var ett par som inte var med (bland annat jag) om "händelsen", så tror jag att det kommer bli bättre. Har pratat med några i klassen, och det känns som att det redan har börjat ske förändringar.

Som Fellie sa, "Kuratorer och lärare har i fyra års tid försökt få sammanhållningen i klassen bättre utan minsta verkan. Och vi klarar det på en kväll. Självmant". Dock tillhör jag i detta sammanhanget inte "vi".. men ändå.

Jag tänker säga hejdå till blygheten nu. Eller iaf snart. Jag har jobbat på den i så många år, men aldrig verkligen, verkligen, verkligen försökt. Men detta året ska det bli ändring. Jag har mitt mål, och jag är fast besluten att jag ska nå dit.

Så förstördes allt

Kom hem för ca 8 timmar sedan. Pappa kom till lägerskolan vid 6-tiden igår, men stannade inte speciellt länge. Lite rugby med killarna i klassen, sen var det bara för mig att packa väskan. En taxi tog oss till Varbergs sjukhus och där stannade vi till halv 3. Nu kommer pappa få hoppa runt på kryckor i några veckor. När tar allt slut?

Orkar inte skriva om lägret just nu. Känner mig sjukt äcklig, men orkar inte duscha. Eller packa upp väskan. Systemkameran ligger i pappas bil som står på Ästad bondgård (där lägret är) och min digital-kamera har Maja o Felicia fått ta hand om.

Sista lägerskolan blev total katastrof.

Kanske piggnar till lite sen när jag duschat och packat upp väskan. Ska även se om Maja eller Fellie kan tänka sig att träffas nu i helgen. Gud, det är helg.. det kändes just som att den tog slut och att det är skola imon. Suck.

Hemsidor jag vill beställa ifrån :3

Hittade dessa collage, som jag tydligen glömt publicera.. Passar perfekt som tidsinställt inlägg nudå när jag är på läger! ;D Kommer inte riktigt ihåg varför jag gjorde dom, tror helt enkelt bara att jag ville ha kläderna.. xD Får se om jag beställer från ngn sida i framtiden c;







Vissa saker är bara.. typ.. "OMG VILL HAAA" x'D Som ni vet är jag just nu på läger, kommer hem på fredag! ^^

Hund! OwwO

Haha, jag kommer verkligen inte på ngt roligt att skriva. *tidsinställt inlägg* I skrivande stunt gör jag mig redo för lägerskola, och kommer hem på fredag, men vill inte lämna bloggen helt tom när jag borta :'3 såå.. Nu får ni se den lilla hunden som vi passade i måndags! ^w^ Gnockie hette hon.. vet inte hur det stavas, men det är iaf en pasta-sort. Lol xD



Lol, detta var typ den enda "bra" bilden jag fick. Haha, bajs-tråkigt inlägg, jag vet. Hejdå! ~



Om mig:
Namn: Emmie Jansson
Född: 1996-10-30
Bor i: Falkenberg (Halland)

Om bloggen:
Skapades 10 Oktober 2008, var då en blogg jag bara skrev lite i då jag kände för det c: Började "tas på allvar" i mitten av 2010 ;) Handlar om mig och mitt liv, kort sagt :)

Konakt:
Det första ni kan göra är helt enkelt att lämna en kommentar, annars kan ni ställa en fråga i min Blogresponse, (finns i menyn) eller så kan ni maila mig å: [email protected]

Bloggen syns bäst i:

Och totalt cp i:





www.cocoo.se -
Massor av trendiga halsband, armband, örhängen, ringar och klockor!