Hur ser dina dröm- Dr. Martens ut? :3

 
Väldigt färgglatt inlägg! Det gillar vi :3
 
Har klickat runt på Tradera en hel del de senaste dagarna, och igår kom jag på tanken att söka på "Dr Martens". Började genast söka upp andra bilder och hemsidor att köpa dom på osv, och blev kär på nytt. I vintras traskade jag runt i mina vita, första Dr. Martens. Och även denna vintern/hösten tänker jag gå runt i docs. Fast kanske inte vita.
 
Har nämligen enda sedan jag först upptäckte dessa skor drömt om att ha en hel samling med alla möjliga färger. Lila, rosa, orangea och blåa tycker jag är finast.~
Förra gången, när jag köpte mina vita, tänkte jag först köpa lila, men tog vita så att det skulle passa till allt. Nästa par Dr. Martens jag köper kommer antingen vara blåa eller lila. Tycker blåa är galet fina, men har tyvärr inte hittat vart man kan köpa några sådana ännu ;_;
 
Om du skulle få vilka Dr. Martens du ville, vilka skulle det vara? Kommentera! c:
 
 
Uppdatering:
Plockade nyss fram mina docs från garderoben, bara för att prova dom. Nu vill jag inte ta av mig dom. Dom får följa med hem till Felicia, hur varmt det än må bli. ~ Ska nämligen sitta hundvakt där ikväll om en timma! :3

Fruktansvärt irriterande.

 
Jag förstår inte. Varför ser det ut såhär helt plötsligt? Tidigare har det bara sett så cp ut på alla andra webbläsare än Firefox. Nu set det ut så här också. ;____;
 
Så jag har en liten fråga! Ni som har eller vet hur man gör så kallade "boxar" i menyerna, hur gör man för att slippa se bakgrunden från #side bakom boxarna? Såhär kan det ju inte se ut ;A;
 
Hoppas det finns någon som vet vad som ska ändras! Det funkade ju som sagt innan, men nu när jag uppdaterade Firefox så ser den ut som på alla andra webbläsare; cp. ;_;

Allra käraste syster

 
Liten bild-bomb från torsdags-kväll.
 
Godkväll! Ligger och lyssnar på regnet som öser ner utanför fönstret och chattar med en gammal klasskompis. Ganska intressant faktiskt. :3
 
Tidigare denna kväll gav jag mig ut på en liten cykel-runda. Mamma hade redan hämtat min väska, så det enda jag behövde ta på cykeln var datorn.
Satt o väntade ett tag i hopp om att regnet skulle ta ett uppehåll, men nix. Så jag gav mig ut i regnet. Jackan blev genomvåt ganska fort, men det gjorde inget.. Det var förjävla mysigt, faktiskt :'3
Regnet var inte kallt över huvudtaget, utan typ.. ljummet. Om man kan säga så. Underbart mysigt i vilket fall x3
 
Cyklade förbi Felicias hus på vägen. Kikade in en stund för att ge henne en liten present, och sedan ut i regnet igen. Förhoppningsvis blev hon glad c: Hon visste nämligen inte att jag skulle komma dit, eller vad som fanns i påsen jag gav henne. Höhö, jag är så mystisk ~
 
Menmen! Nu ska jag kanske kolla på en film eller något. Gosnatt på er ~

Varm sommarkväll med syster

Lite bilder från igårkväll. Njöt av kvällsvärmen med lillasyster ~
 
 Idag är en hemsk dag. Idag är en underbar dag. Vilket det är beror lite på vad som stod i det där brevet varje f.d nia fick hem idag. Kom man in på den linjen man ville? Kom man in på det gymnasie man ville? Åh.
 
För mig gick det bra dock. Jag är fortfarande halvt chockad över mina betyg (De blev tusen gånger bättre än jag förväntade mig. Satsade på 205, fick 240. *Asglad*) och tvivlade inte en sekund på att jag inte skulle komma in, men ja. Så efter sommaren så börjar jag på Estet Bild här i Falkenberg! Ganska awesome.
 
Tyvärr känner jag bara EN som sökt Estet (Musik) och kommit in, resten har jag inte en aning om vilka det är. Så det blir 99% överraskning vilka som kommer till att bli mina nya klasskamrater i tre år framåt!
 
Nu finns det bara en sak kvar: Hoppas, be och önska att tre st som sökt och kommit in på Musik hoppar av eller dör eller nåt. Nejmen. Varför är ganska självklart. Det skulle vara så perfekt underbart. Complete happiness, typ.
 
Menmen. Jag ser fortfarande inte fram emot Gymnasiet, SÅ mycket nytt, inget gammalt kvar. Nya klasskompisar, nya lärare, nya lokaler, nya betygssystem, nytt nytt nytt.. Jag gillar inte förändringar. Nu ska jag packa ner datorn och cykla hem till mamma. Hejdå.

Att svara på kommentarer

 
Vad tycker ni, som använder Blogg.se, om den nya kommentars-funktionen?
 
Då man får som en liten "händelse" när man fått en ny kommentar, man kollar kommentaren, och svarar på den på samma sida. Alltså behöver man inte gå in på kommenterarens blogg och svara där, om denna person nu har en blogg dvs.
 
Jag tycker det är ganska smart. Det går mycket snabbare att svara och man kan snabbt kolla upp vad det var man skrev som svar. Men det är en sak som jag då undrar..
 
Får man inte ganska så få kommentarer på sin egna blogg då? Vissa bloggare är sådana som kommenterar en massa på andras bloggar, för att få svar, och därmed få massa kommentarer själv. Men nu när denna funktionen tillkommit, då får man väl inga svar i kommentarer? Eller har jag förstått detta helt fel?
 
Det finns ju en flik som heter "Svar till mig", och jag antar att det är där svar på kommentarer man själv skrivit kommer upp.
 
 
Har ni också tänkt på detta? Har jag förstått helt fel? Kommentera gärna om era åsikter! ~

Spank you very much ~

Dearest Jim Carrey. I love you ~
 
TJENARE. Här sitter jag och lyssnar på musik och skulle just ta o starta ett litet projekt här i mitt fina lilla rum. ~
Är trött som bara fan, men ligger man o kollar på underbara Jim Carrey-filmer hela natten får man skylla sig själv. Väldigt värt det dock c:
 
Tänkte nu börja få in nåt sorts schema på hur länge jag får sova och sådär. De kommande dagarna ska jag lägga mig och sova senast 3 och gå upp senast 12. Sen när jag vant mig hoppas jag att jag klarar av att gå upp runt 10-11 varje dag.
Visst ska man sova länge när man har sommarlov, men det är inge kul när man sover så länge att halva dagen har gått när man vaknar :c (Och min väckarklocka lyder mig inte längre <'3)
 
Och btw, nu funkar Blogg.se som det ska igen för mig! :'3
 
Wellwell, nu ska jag sätta igång med mitt lilla projekt hä'ra, bai ~

Vilse i Göteborg

Underbara Shock ~
Random jättesöta (och dyra D:) tygmärken :'3
Feina Dr. Martens ~
Någon färgglad affär ~
LILLA FELICIA I GODISAFFÄREEEEN.
 
Godkväll! Ligger i sängen o lyssnar på musik och ser på lillasyster när hon visar upp lite av de kläder som jag rensade ut häromdan. Hon fick ett par plagg. Hoppas hon kommer att använda dom bara ~
 
Idag har jag inte gjort speciellt mycket. Felicia sov som sagt över, och vi sov ett bra tag. När hon åkte gick jag in till huset och duschade, sen ut på rummet igen och nörda vid datorn. Typ. Även städat lite. Men ja, annars inget ~
 
Btw! Bilder på de få plagg jag köpte i Göteborg kommer upp typ på fredag :3 Kan inte ta så bra bilder när jag är hos pappa tyvärr :c (Därför ni inte fått några outfit-bilder på ett par dagar)
 
Blev som så att jag inte hann köpa alla plagg jag tänkte, eftersom det stängde och jag hittade inte till affärerna i tid. (Gick typ vilse, och Felicia o Julia var inte med mig o Ida just då x'3)
Jag hade precis hittat till Monki, och det var 3 min kvar innan de skulle stänga, så jag tänkte att 'jag hinner nog springa in o köpa det där linnet och tröjan jag kollade på tidigare', men nä, då ska dom såklart stänga tidigare.
Och hon kunde då fan inte heller släppa in mig bara för att snabbt köpa de plagg, som jag dessutom redan visste exakt vilka de var o var de låg. "Du får komma tillbaks imon" sa hon, och hon brydde sig inte när jag sa att jag inte bodde i Göteborg. Att hon inte ens kan vara liiite snäll, när man står där flåsandes och med en tår i ena ögat. HALLÅ LIXOM ;___; (Fick panik när jag inte hittade och sprang runt bland allt folk o knuffades, därav jag nästan grät lite ._.)
 
Just då blev jag jättearg, men nu bryr jag mig inte. Jag ska nämligen dit snart igen, bara Felicia och jag, och köpa de plagg jag inte hann c: Hann typiskt nog bara köpa de plaggen jag "minst" ville ha, om man säger så ._.
Då ska vi dessutom gå in o vara inne lite längre i de affärer vi inte gick in i o de vi knappt orkade kolla i för att vi var så trötta x'3 Och denna gången ska vi försöka att inte vara inne på Shock i 1,5 timma, höhö ~ Den affären är bra underbar alltså. (Aldrig vart där innan :3) Och så ska vi ta en promenad till Kawaii Design c:
 
Uff, kände att detta inlägget blev lite långt x'3 Menmen, nu ska jag och Elise kolla på film, Gnatt ~

Bläbläblä.

 
Öblöblö. Här ligger jag på en madrass på golvet o plågas. Nejmen, usch. Ont i magen är inte kul ;___;
Nu ska jag väl snart ta o duscha, och sen städa upp på rummet. Är lite smått stökigt/smuligt efter att Felicia sovit över c: Berättar mer om det o trippen till Gbg sen ikväll! Nu; mot duschen!
 
Ps; en ny funktion på Blogg.se som jag tycker är totalt underbar: Man kan lägga in ett inlägg i flera kategorier. Himla smart om man inte kan bestämma sig för vilken kategori inlägget ska in i! ~

Mot Göteborg!

Sådär. En jäättefin bild på mig. Mmmmhm.
 
GODDAG. Just nu sitter jag på sängen, redo för att kadta mig på cykeln och flyga bort till Felicia. Med henne åker jag till tågstationen, där vi möter Ida och Julia, och sen far vi till Göteborg! c:
Hahah, jag vet, jag har tjatat om det jättemycket nu känns det som, men det kommer bara bi så himla kul c': Har nämligen aldrig vart i Göteborg utav andra anledningar än Liseberg. + Idag blir första gången jag går in på Shock. HIHIHIHHI<3
Har dessutom inte umgåts med någon på 5 dagar, så.. JAG VARNAR ER, FLICKOR ~
 
Menmen! Nu måste jag ner o borsta tänderna, bai! ~

Dags att släppa taget.

 
Åh, varför har jag så svårt att ta farväl av gamla saker. Alla dessa kläderna har funnits i min garderob i flera år, men de senaste två åren har jag knappt använt ett endaste av dom. Jag har bara inte haft hjärta att slänga bort dom.
 
Jag är kanske lite som farfar var. Samlar på massa saker. Saker som kanske egentligen bara är ren skit, men man är för envis för att göra sig av med det.
 
Men idag så bet jag ihop och verkligen rensade min garderob, och ja, det ni ser på bilden är vad som inte fick stanna. Vad jag ska göra med kläderna nu när dom inte ligger i sina trådbackar är dock en annan fråga. Menmen. Ångrar lite att jag inte tog kort på trådbackarna före - efter, så ni skulle kunna se vilken enorm skillnad det blev. Det känns jättetomt nu. ;___;
 

Men det är nog bäst såhär, egentligen. Visst, det finns grymt många minnen i varje plagg som numera ligger här på golvet, men det är i det förflutna. Bort det ska.
Och dessutom måste jag ha plats för nytt! För imon åker jag, Felicia, Julia och Ida till Göteborg och shoppar! c: Har med mig hela mitt barnbidrag, så det ska nog bli en del höhö :3
 
Nu ska jag fixa lite mer på rummet, Gosnatt på er ~
 
 
Ps: Anonyma "Amanda".. Blev glad när jag läste din kommentar ;w; Det är så underbart att det finns folk som faktiskt uppskattar det jag skriver här på bloggen. Tack <3

Långt inlägg: Drömmen om ETT hem.

Har gått o tänkt på detta jättelänge, så nu bestämde jag mig för att skriva ett inlägg om det. Förbered er på väääldigt lång tex! x'3
 
 
Som de flesta av er så har jag "skilda" (De var aldrig gifta, men ja, jag vet inte hur jag annars ska uttrycka mig x'3) föräldrar, och bor varannan vecka hos pappa o varannan hos mamma. De flyttade isär när jag gick i trean, och pappa brukade sova över hos oss i mammas nya kägenhet då och då, så jag mådde inte dåligt över det eller något sådant. Visst var det jobbigt i början, men jag vänjde mig.
 
Men nu det senaste kan jag verkligen inte sluta drömma om hur det skulle vara att bara ha ETT hem. ETT hem, där jag hade ALLA mina saker, ALLA mina kläder, ALLA mina samlingar, osv. Jag skulle aldrig sakna något i det andra hemmet, jag skulle ha allt på en o samma plats. Hela mig och allt mitt tillbehör samlat på en plats. Hur underbart skulle inte det vara?
 
Men jag vet att det inte skulle funka i nuläget. Jag skulle inte kunna bo hos mamma på heltid, för där får jag aldrig något "privatliv" och jag får knappast vara ifred. Vi bor ju trots allt i en lägenhet. Dessutom var jag jätte trött på mamma och allt hennes tjat (mammor alltså.) efter bara tre veckor. x'3
Hos pappa har jag mitt egna lilla place, här kan jag sjunga o spela hög musik hur mycket jag vill, och framför allt; jag får vara ensam. Men jag skulle inte heller kunna bo här på heltid. Det är så långt bort från allt annat. Måste cykla en bra bit eller ta bussen för att komma någonstans. Hemma hos mamma har jag nära till skolan, stan, ishallen, Netto, Ica osv..
 
Och inte heller skulle jag kunna flytta ut på egen hand. Men det är väl ganska självklart, jag är ju bara 15. Även om det skulle vara grymt underbart i tyo 1-2 veckor, men sen skulle det nog inte gå längre.
 
För det första skulle jag även va tvungen att skaffa katt (lol) för det har jag lovat mig själv att jag ska göra när jag flyttar hemifrån.. xD Då skulle jag inte vara ensam, o så älskar jag katter och har haft en eller flera katter hela mitt liv c: Förutom just nu <'3
Och för det andra skulle jag behöva skaffa jobb och sådant. (Och det vet jag att jag inte hinner med när jag går i skolan.) För att klara av att köpa (Och laga! o.o) mat och betala hyra. Och allt det där. :s
Ja, det är för mycket jobb helt enkelt. Och dessutom, så vet jag inte vart jag skulle bo isf. Fast om det nu skulle bli aktuellt så skulle jag ju bara kollat runt på stället till salu, och sett vad som vart bäst, men jaa. x3
 
Mamma har pratat om att hon och Elise kanske skulle flytta hem till Stefan (mammas trolovade) någon gång i "framtiden". Om jag inte skulle följa med då, skulle det verkligen vara en dröm att få bo kvar i lägenheten. Åh, jag skulle defenetivt gjort om Elise's lilla rum till en stor Walk-in closet. Så jävla coolt det skulle va. *w* Och så skulle jag göra jättemysigt på balkongen. Massa lyktor o ljusslingor osv. Asdasgdfagda.
Fortfarande återstår problemen jag skrev här ovan, men ja, man kan ju alltid drömma! <3
 
Och nej, jag har inga planer på att flytta bort från Falkenberg. Iaf inte nu när jag börjar/går på Gymnasiet. Efter det vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Jag får se helt enkelt. Det ordnar sig nog. Det gör det alltid c':
 
Jag tror de flesta i min ålder (och framför allt uppåt) drömmer om ett eget boende. Men många av dessa är egentligen inte redo för det steget. Men i framtiden.. att få inreda sitt egna hem precis så man vill och önskar.. så underbart ;ww;
 
Wellwell, tills dess får jag busa och experimentera här hos pappa! Han är ju trots allt aldrig här uppe, så han vet ju inte hur det ser ut eller vad jag gör, höhöhö c: Btw, någon som skulle vilja se bilder på hur det egentligen ser ut här numera? ^^
~
 
Ni som läste allt.. Öh.. Ni har antagligen jävligt tråkigt :3 Nu ska jag återgå till mitt pysslande! Håller på o rensar garderoben och gör om lite på min övervåning här hos pappa, det var därför jag kom på att jag ville skriva detta inlägget c': Bai! ~
 
 
Uppdatering: Asdhgfahd! Klicka här. Vilket dröm-hus. Hade det inte vart underbart och ha ett sånt hus? Typ som sommarhus! >w< Och oh. Btw. För ett tag sedan såg jag ett avsnitt "iCarly", och, hennes rum.. Oh God. Måste kolla upp om det finns några bra bilder på det! Haha, tur att man kan drömma c:

Regn regn regn.

De bilder som jag fick från vårt Midsommaraftons-"firande".
 
Godmorgon! Börjar inlägget med att säga: FyFAN vad det regnar ute! :D Inte kul alls D: Skulle egentligen leka med Julia o ev. Ida idag, men nu blir det inte av :c Satans väder alltså! Så nu går jag in på tredje dagen med att sitta instängd på mitt rum o göra ingenting, typ. Okej, städa o sortera saker är faktiskt lite smått kul, men ändå. Det gills inte. ;___;
 
Hoppas det fina sommarvädret kommer tillbaks snart! Det var ju planerat att jag, Felicia, Ida o Julia skulle åka till Göteborg imorgon o shoppa, men ser det ut så som det gör idag även imon tror jag vi skjuter upp det.
 
Menmen! Nu ska jag passa på o springa ner till tioan innan pappas anställda kommer tillbaka. (Har ju hans kontor precis under mitt rum, o mitt badrum är där, samt dörren ut :c) Ha en fein dag! ~

Dampelidamp.

Inget smuts, inga springor, bara väldigt fein dator! Vart absolut värt det att vara utan dator en vecka för att de skulle fixa den såhär, gratis :3
 
JAG ÄR TILLBAKA! WOHO. Blogg.se har som ni som gillar min blogg på facebook (klicka här för att göra det om du inte redan gör det!) dampat som fan för mig, och gör fortfarande, jag har inte ens kunnat klicka runt på sidan, utan varit fast på samma hela tiden. Nu har jag kommit på en lösning som fungerar för stunden; öppna det jag vill gå in på i ny flik. Alltså, är jag på "översikt" och vill gå till "Kommentarer" till exempel, så öppnar jag kommentarerna i en ny flik. Visst, det går inte direkt snabbt, men det får gå sålänge.
 
Förutom att jag verkligen saknar den gamla designen, så tycker jag faktiskt en del grejer i det nya är riktigt smart. Som t.ex när man ska ladda upp bilder, o kan ta flera st samtidigt. Eller att texten i inlägg sparas medans man skriver. (Syns i vänstra hörnet under inlägget)
Det enda jag inte förstår hur det blir med sidor som Designadinblogg.se. Inget som står där stämmer väl längre, eller? Ja jag kan i vilket fall inte sms/mms-blogga längre.
 
Wellwell. Under tiden jag inte kunde blogga har jag inte gjort speciellt mycket. Igår skjutsade pappa mig till mamma, så jag kunde hämta min cykel, sen cyklade jag in till stan o träffade Becca en liten stund. Idag blir bara en sitta-inne-o-lyssna-på-deppig-musik-dag o vara allmänt emo typ. Och så regnar det ute. Jättekul, verkligen.

Oh. God. WHY.

 
Vad FAN är det här. Det här går jag inte med på.
 
Har ni sett NYA DESIGNEN på blogg.se? Jag tror jag tar livet av mig snart här borta. Liksom, vad i HELVETE är det här?!???!? *cut cut cut*
 
Blogg.se har sett likadant ut under ALLA de snart 4 år som jag bloggat. Och nu ändrar de design till något totalt fucked-up som jag bara.. alltså.. NEJ. INTE OKEJ. ;_______;
 
Kommer ta mig MÅNADER innan jag vant mig vid denna sida. Seriöst, finns det inte något sätt att man kan byta tillbaka?! ;A;
 
Nej, nu går jag och duschar. Denna dagen blir fan bara värre och värre. Och den har just börjat..

Kul.


I brist på nya bilder; Min lillasysters tröja. Lol ~

Jaha. Här sitter jag. Inomhus, framför TV:n, med pappa och syster. Blev inget midsommarfirande för oss i år heller. Wohoooo.

Dessutom regnar det ute. Som FAN. ÅH vad Falkenberg suger. Mitt humör just nu: :C

Nu ska jag väl fortsätta filmtittandet då. Hade hellre gått ut på mitt rum o packat upp väskan, har saknat mitt rum som fan. (Det är underbart, okej ;___;) Men får väl sitta kvar ändå. Annars blir la folket här ännu surare.

Hoppas ni har en trevlig Midsommarafton iaf! :3 ~

Glad Midsommar på er! ~



Hoppas ni alla får en trevlig Midsommar! Själv har jag inte en aning om vart jag ska, men jag hoppas det finns jordgubbar! Bai ~

Just me, myself and I.



Detta + påfyllning + Fanta Exotic när Colan tar slut + jordgubbar i kylen är vad jag smaskar på just nu/kommer smaska på under kvällen/natten ~ Dock ska varken mobilen eller filmen ätas. Just fyi. ~

Nu har jag låst och släckt ner hela lägenheten, blekt kläder, tvättat bort ansiktet samt grävt ner mig i sängen och ska snart kolla på film. Har varit en helt okej dag. Var i stan en liten stund innan med mamma och syster och fixade lite grejer, samt köpte två nya feina tights (Har märkt att jag blivit galen i tights det senaste) samt att jag cyklade till Netto innan. Höhö, så duktig jag är.

Imon ska jag åka till pappa igen, efter mer än tre veckor hos mamma. Vet inte riktigt hur det kommer kännas, men ja, det enda jag vet är att jag saknat mina småsystrar otroligt mycke och att det kommer bli jättekul att få träffa och leka med dom igen. ^^

Gnatt på er ~

Blekmedel ish everywheeere.



Hejhej egopix. Och JA, jag vet att det blev två "I" på sista raden. Lol fail </3

Godkväll! I skrivande stund sitter jag och betraktar en jeanskjol jag nyss droppat klor på. Tänkte att jag kunde (b)leka lite med ett par av kläderna som ligger ute på Bloppisen, då kanske de blir lite mer intressanta. Liksom, är ju ändå inte någon som vill ha dom! ~

Menmen, nu ska jag ta en paus från denna stanken och ta en liten cykeltur till Netto och köpa Ostbågar. Eller Cheese Crunchies. Och såna där stjärnor.. Jag har inte riktigt bestämt mig ännu. Och senare ikväll/inatt blir det jordgubbar med grädde! Höhöhö. Bai ~


Ps: Fortsätt kommentera på inlägget under! ~<3

Ny bakgrund?

Min nuvarande bakgrund;


Ny bakgrund;




JAG KAN INTE BESTÄMMA MIG ;_____; Ska jag byta bakgrund eller ska jag behålla den gamla?! Kommentera vad ni tycker! ~

Strawberry love ~




Alltså ÅH vad jag ÄLSKAR jordgubbar. Jordgubbar är typ.. lycka. Jag blir glad av jordgubbar. Lol, låter typ som nån sorts drog, men ja. Men det är sååå underbaart ;www; Svar ja, jag är totalt galen i jordgubbar. Hihi.
Har ätit jordgubbar typ varje kväll denna vecka.. Tackar min kära mor för det! Du är bäst ~

Sitter faktiskt och äter jordgubbar just nu till och med :3 Dagen har iaf varit massa kul, har flummat runt med Fellie och Elias, käkat korv, lekt på Vallarna och nån annan random lekplats, kastat vattenballonger osv. Vi blev även 5 st en liten stund. Himla kewl ~

Menmen! Nu ska jag nog kolla på någon film, Gnatt på er c:

focus on.. tights or shirt?





Hinner bara i all hast skriva att jag nu ska iväg med Fellie mot stan och möta upp Elias, sen om en timme så är det Oasen! :3 Bai ~

Dagens outfit; söndag ~




Känner att jag är lite efter med oufit-bilderna nu. Menmen :'3 ~ Närmare bilder på tightsen kommer när de e helt klara!

Åh. Usch. Vad trött jag är. I armarna. Inget misstolk tack. Har suttit o ritat o grejat på ett par skor i stort sätt hela kvällen. De blir ganska failade, menmen c:

Idag har jag typ... sovit aslänge, gått upp o gjort mig i ordning, cyklat till Fynda, cyklat hem igen för jag glömt pengar, cyklat till Fynda igen, köpt lite grejer, (Bl.a en spegel som jag sa ta med mig till NärCon :3 Kan behövas!) cyklat hem, ätit. Och sen målat på skor då ~

Så nä, jag har inte gjort så mycket idag egentligen. Imorgon ska jag dock umgås med Fellie och Elias, och sen på kvällen så är det årets första kväll på Oasen! :3 Det är lite som crux, fast i en stuga vid stranden, och lite mer/andra människor ^^ Får se om jag går dit mer i fortsättningen efter imorgon! ~

Nä, nu går solen snart upp igen, så ska la sova. Gnatt! ~

~ Baby Cakes ~ Cake Invaders ~ 2009 ~



Mer bilder på tröjan o outfiten i helhet kommer upp senare :3

Maaaaarsmaallooooooowssss





WIHIHIHI, MIN ÄLSKLING ÄR TILLBAKA ~<3 Underbart vacker är den c: Lämnade som sagt in den för att få ett par sprickor lagade, det gick ju på garantin, så varför inte! Så nu har dom bytt ut massa så den ser helt ny ut :D ~ (Jag talar såklart om min MacBook ;3)

Wellwell, ska försöka att behålla det s.k "liv" jag nästan börjat få nu under denna fator-fria veckan. ;3 Får använda datorn till att redigera bilder o blogga, och till musik och sådant c:

Juuuust i detta nu sitter jag och pussar på min dator med sällskap av Julia. För bara typ någon timma sedan var det solsken o värme.. nu när vi drog upp persiennerna insåg vi att DET REGNAR DDDD: Dafuq ;___;

Menmen! Vi inväntar Felicia så får vi se vad vi hittar på, höhö c: Bai ~

No-lifern



Lite random bilder från mitt rum ~

Goderdagens! Vet ni vad jag ska göra nu? JO, JAG SKA CYKLA TILL SKOLAN, OCH HÄMTA MIN DATOR! <3 Med andra ord; No-lifer-Emmie är snart tillbaks!

Sen ska jag leka med Julia. Hihihii. Bai ~


U mad?



Leeeeee raaandooooommm biiiiild. Tänkte bara säga att.. jag hoppas mina grannat tycker om hög musik. Och Dunderpatrullen. För det gör jag.


Gårdagens ~





Uss. Vad fula dessa bilderna blev. Kvalitéten förstörs totalt pga hemsidan jag använder till att redigera just nu. Blä </3

Goddag! Hoppas ni hade en lika fin fredag igår som jag hade. Nu känns det äntligen som att sommarlovet har börjat för mig! c':
Åt på Burger Inn med Becca o Felicia, sen sprang jag o Felicia runt i stan och busade och hade det mysigt. Åt godis och drack energidricka. (Oh yes, we did.) Pratade om allt mellan himmel o jord. Extremt mysigt ~

Just nu sitter jag och lyssnar på Falling in Reverse på högsta volym, sminkar mig och har även börjat känna konvents-peppen smyga sig fram! Ska bli så otroligt awesome att åka dit även detta år c: Dock kommer detta bli hundra gånger roligare! ~

Wellwell. Inatt ska Felicia sova över. Inväntar i detta nu att latmasken ska vakna. UPP O HOPPA NU VAH'.

Nu ska jag fixa håreeeet, bai ~


Ohlala.






Leite bilder på Ida o Julia samma kväll som skolavslutningen c: Tänkte bara slänga upp dessa nu innan jag och Felicia far iväg till stan o träffar Becca :3 Massa namn i det här inlägget, jau!

Bai ~


Le random pic ~

T i d s i n s t ä l l t   i n l ä g g ~
Åh så fint min bh sticker upp osv.

Le pic från skolavslutningsdagen. JAG FICK EN BLÖMMAH. ~


One day left.


Lawl, jag måste sluta rita fula saker, som jag sedan sitter o färglägger i evigheter. Menmen, har man underbara tuschpennor så.. x''3

Goddag! Sitter i skrivande stund framför mors hemska dator och lyssnar på musik. Dagens planer blir att först fixa i ordning mig själv, städa lägenheten/mitt rum, och sen ska jag träffa en gammal kompis som jag inte träffar så mycket längre. Kan bli väldigt kul tror jag :3

Ni får ha en himla bra dag! ~


Slutbetygen, jappjapp!



"WIHII, jag hittade en hemsida att redigera bilder på!" tänkte jag säga. Men insåg just att den inte tycker om mig alls. :c Detta var den ända bilden som gick att ladda upp D: Varför måste allt bråka med mig ;___;

Menmen, jag är ganska nöjd med mina slutbetyg. Det enda, som jag skäms något otroligt jävla mycket över, är mitt betyg i Bidl.. fy katten, vad hemskt.

Menmen! Jag hade 30 poäng mer än vad jag trodde jag skulle ha totalt, så jag är himla nöjd c:

Nu fick jag besök, så jag ska la släppa in stackarn. Bai ~


Hemsida att redigera bilder i?




Asdfgyhjnkjihqaskfdaksdf. Jag står inte ut med att inte kunna redigera mina bilder. Lyckades ladda över dom till mors dator, men längre kom jag inte. Förr redigerade jag aldrig mina bilder; nu gör jag det alltid. Även om det bara handlar om att höja konstrasten litet.

Vet ni någon hemsida där man kan redigera bilder? (Piknic finns ju inte längre :c) Behöver bara något som funkar fram tills fredag, då jag får tillbaks min egna dator. :3

Så.. Nu är det alltså sommarlov. God, why. :c Största anledningen till att jag inte vill ha sommarlov är väl antagligen för att jag inte vill börja på gymnasiet. Tycker inte om förändringar. Hade gärna typ spolat tillbaks till åttan o gjort om nian, eller nåt.
Men även för att jag inte har ett skiiiiit att göra. Jag kunde ju inte få ngt sommarjobb pga att jag inte fyllt 16 än. (Och nej, jag hade inga "kontakter" D:) Vissa dagar kommer jag ju självfallet umgås med kompisar o så o hitta på roliga grejer, men sen då? Dom dagar ingen kan umgås? Är det då jag blir inne i sängen hela dagen framför datorn? Usch.

Och ni som undrar varför jag inte går till stranden; jag hatar stranden. Åtminstone stränder där det är mycket folk. Typ som Skrea Strand. Dit går typ alla i Falkenberg. Bl.a de flesta av mina kompisar. Därmed kan jag inte umgås med dom dessa dagar.

Menmen. Jag får väl leta upp någon som är lika strand-hatande och forever-alone som jag, så kan
vi umgås hela sommaren istället. Trollolol.


"Klasskväll"


Lite feina bilder från Instagram jao.

TJENA! Just nu sitter jag, Julia o Ida o väntar på att lilla Felicia ska anlända innan vi drar oss vidare mot stranden. Klasskväll/fest försök nr2! Nu orkar jag inte skriva lika mycket som jag skrev innan, mammas dator är "smått cp" och bara hjjbhsolgjheuvn:ade när jag satt o skrev D:

Menmen! Nu har Felicia anlänt vid ishallen, så vi ska la ta oss ditåt. VI SKA KÖPA ENERGIDRICKA, BARA FÖR ATT VI ÄR SÅ COOLA OCH INTE DRICKER ALKOHOL, HIHI. Hoppas ni alla får en kul kväll ~


Klipp klipp.



Tights jag klippte till till min kära syster. Höhö ~

Wäh, detta är sista inlägget jag skriver med denna datorn på typ en vecka. ;___; Idag var btw sista skoldagen här på Tullbroskolan. Eller ja, vi har inte jobbat något alls, bara städat och käkat tårta, men jaaa. Imon är det ju bara skolavslutning. <'3

Menmen. Nu ska jag upp till IT-killen (eller "datorsnillet" som vi så kärt kallar honom) och överlämna min dator. Bai! ~

Liseberg




Underbart charmigt.




DEN VAR JÄTTESÖT, OKEJ.

Godmorgon! ~ Här har ni de få bilder som togs på vår Lisebergsresa förra tisdagen. :3 Sitter just nu på min säng och tar farväl av min kära dator. De flesta blev av med sin för ca en vecka sedan, men som ni kanske vet, så har jag köpt ut min.
Dock måste jag lämna in den idag, eftersom jag har lite sprickor som ska lagas. Det är jag ju dock tacksam för, att jag inte behöver betala något, men ja. Jag kommer vara utan den i ca en vecka. ;____;

Så just nu bunkrar jag upp med ny musik i mobilen. Bloggen kommer skötas från mammas dator, och jag kommer nog blogga ganska mycket från mobilen, och foton från systemkameran ska nog också gå att få in i den datorn,  så det är la inga egentliga problem. Bara lite allmänt ensamt på kvällarna och sådär. Lol. </3

Menmen! Nu måste jag fara till skolan. Ikväll är det Avslutningsmiddag, och det är jag skitpepp på! :D Hoppas det blir lyckat c: Bai ~

Blekmedel är mysigt.





Så, ja, detta har jag spenderat min dag till att pyssla med. Bleka, klippa o allmänt tortera kläder! :3 Extremt kul ~ Resultat kommer som sagt upp när allt är tvättat o klart c:

Sen så har min kära syster även införskafft sig en våffeltång som vi provade innan. Massa kul! c:

Hm, ja, det var väl i princip det jag ville säga! Bai ~

Klädparaden - Bildbomb Del 2 ~


Väldigt söt bild på Maja :3 (Samt en Erik och en fjärdedels Julia ;3)


HAHAH, fein Julia xD

Julia, Maja och Ida o min Stitch kigurumi ~

Moa o Emmie ~


Nu: Självaste Klädparaden! ~





Höhö, ungefär i slutet av hela dansen så dansade jag, Emmie o Julia till Pokemon- theme song. På refrängen gick vi ner på knä framför domarna, höll upp varsinn ballong och när det sista "Pokemon!" sjöng smällde vi dom samtidigt. Det var kewl c: Hade vart extremt kul om någon filmat detta D:



Joel (Som btw var min danspartner under pardanserna) och Emil som Anakin Skywalker :3 Detta var den ända bilden jag fick efter Klädparadens slut ~ Alla försvann väldigt fort D:


Sådär! Det var alla bilder jag hade från Klädparaden 2012 :D
Bilderna från självaste dansen är tagna av Felicia. Tyvärr blev de flesta bilderna suddiga pga ljuset :c Menmen, bättre än inget! :3

Nu ska jag sova, Gosnatt på er ~

Sax och klor.


Såhär ser mitt godis-förråd ut just nu. ~ (Dock är Calippo Shots burkarna tomma :3)

Goderdagen! Satan vad sega vi vart idag. "Senast tolv går vi upp" sa vi. Fast neee, riktigt så blev det ju inte. Har varvat från att vara vaken, till halvvaken, till att sova, osv. Men i vilket fall så är vi båda vakna och uppe nu! ~

Nu ska det bara städas, sen tar vi fram sax och blekmedel och börjar tortera kläder. HIHI. Resultat kommer upp när det är klart! c: Bai ~

Fredagsmyyyyyyyys



Ligger just nu nergrävd i Felicias säng och ska snart sätta på film. Trött som fan, så får la se om jag hinner se klart filmen innan ögonlocken åter igen åker ner. Somnade två gånger när vi va hemma hos mig, samt ytterligare en gång just efter att vi anlänt hit, och då sov jag i nästan två timmar. Trött much? ~

Och innan jag avslutar detta inlägg, måste jag ju klämma in att Skattjakten idag var himla skojig. Trea kom vi :3 (Vi har fem klasser i nian) 300 poäng till, och vi hade haft lika mycke poäng som vinnarna :c
Extreeeeemt synd att pappa o några v hans anställda är på festival just nu (Sweden Rock), annars hade vi haft både måleribil och målare! & då kanske vi hade vunnit D: Aja ~

Hoppas ni också haft en kul fredag! Nattnatt ~

Klädparaden - Bildbomb Del 1! ~


Vendela som Michael Jackson! :D

Julia F som Cowgirl ~

Vet inte vad det här var för en mupp, men hon hade en väldigt failad Ash Ketchum cosplay.


Julia som Misty (Vars hår vi färgade med vattenfärg 8D) och lilla Felicia som icke var med :3

9B's egna cheerleader - Rebecka! ~

Min lilla Pikachu, Emmie :3 (Yesyes, hon heter också Emmie c:)

Här (Målarrummet i träslöjden) befann vi oss en stund efter fotograferingen. Skyltar gjordes! :D


Lol, no comments for dat skylt to tha höger.

JULIAAAAAAA med min grymma skylt som Maja hjälpte mig med :3 (Vi fick måla vitt i mitten för det svarta färgade av sig x'3)



Absolut den finaste av dom. ;3  Till äran av våran gamla klassföreståndare Inger, som tar pension nu när vi slutar. Skulle hon egentligen gjort för något år sedan, men hon ville gå ut med oss först.. -w-' För att inte vara allt för elak kan jag säga såhär; hon är inte speciellt omtyckt. Därav skylten.

Vi var sisådär riktigt jävla badass och hoppade ut genom fönstret lite. Kolla vad cool jag är liksom. Med bara en vante osv.

Wtf.

Lol, visst är denna bilden extremt charmig. C:

Ida fick låna min Stitch-kigurumi, eftersom grejerna hon beställde inte hann komma. ~



Lite träning. (Ser ni mig genom fönstret till målarrummet? Höhö)

Här får ni lite bilder från gårdagen! :3 Detta var alltså innan självaste "paraden". Bilder under och efter kommer senare, när jag har tid att redigera alla dom bilderna ~

Skattjakt!


Råkade få med mig Felicias kamera (Som egentligen är min, men w/e) hem igår, eftersom en klasskompis lillasyster spelade in Klädparaden, och laddade in bilderna som fanns där. Hittade bilder från grillkvällen med Crux, grillkvällen med klassen, bilder från Liseberg osv. Kommer upp på bloggen nu dessa kommande dagar :3

Godmorgon! Idag är det Skattjakt 9-11! :D Peppa peppa pepp ~ Är egentligen inte så taggad på det, så det måste jag ändra på!

Låg vaken en bra stund igårkväll och redigerade bilder från Klädparaden. Jag vet, jag borde ha sovit så att jag var pigg o glad idag, men kunde inte låta bli. :c Menmen. De kommer upp i ett tidsinställt inlägg under dagen! Kommer btw inte kunna blogga så mycket idag.

Nu ska jag in på toan igen och fixa håret. Bai ~

Massa gosedjur jappjapp ~





Godkväll! Här ligger jag o lyssnar på musik o redigerar bilder från både dagens Klädparad och tisdagens Lisebergsresa. Bilder från Klädparaden ska jag försöka hinna lägga upp imon! :3

Och imon är det ju Skattjakt! :D Hoppas det blir lyckat ^^

Well, orkar inte skriva så mycket om Liseberg egentligen, mer än att jag åkte Kanonen, Uppskjutet och Uppsvinget för första gången. Har bara åkt de mesiga karusellerna innan + Balder två gånger. Nästa gång jag åker dit tänker jag åka nästintill ALLT! :3

Fick dessutom massa gosedjur, hihi. Felicia vann sjöhästarna till mig i klo-grejsimojser (I swear, den kvinnan är pro på det där) och den lilla regnbågs-hästen vann Maja till mig på hjul c: Fyfan vad glad jag blev när hon visade mig den o bara "Du får den!" >w< 

Menmen, nu ska jag sova. Måste va pigg o glad imon! Gnatt ~

Klädparad avklarad!


Här får ni en lite lagom fein bild på mig o Julia som togs igår, när hon o Ida var hemma hos mig o provade våra outfits inför idag :3

Jag tycker faktiskt Klädparaden gick ganska bra ändå. Visst, vi hade la inte världens bästa dans, men jag är i vilket fall nöjd med min insats. Sen att vi kom sist/näst sist (är inte helt säker på vad det var) är ju en annan femma.. xD Men vi fick en hel del poäng-avdrag pga att det var så många som saknades. ;____;

Har btw inte kunnat blogga idag pga att min datorladdare gick sönder. Var inne hos IT-killen nu för ca en timma sedan och lånade en laddare som jag ska köpa imorgon... det gick tydligen inte på garantin, så jag fick välja mellan att köpa en helt ny laddare för 470, eller en begagnad för typ 200. Valde såklart begagnad, utan tvekan!

Menmen, nu ska jag ta och sortera och redigera alla bilder från idag! Är totalt ca 600 styck. owo' Dock var det inte jag själv som var bakom kameran det mesta utav tiden, utan anlitade lilla Felicia som fotograf åt mig. Hoppas det gick bra! c: Bai ~

Skum onsdag.



Detta befann sig på mitt skrivbord när jag kom hem efter att ha vart med Ida o Julia ute i huset hos pappa o fixat stuff  c: Lilla mamma var nämligen i Tyskland idag, så hon köpte detta till mig som en liten present ~

Har varit på extremt dåligt humör idag, samt löjligt förvirrad och glömsk. Men jag har fått gjort nästan allt jag skulle. JAG hade tydligen fått till uppgift att fixa skylt till morgondagens Klädparad, fast jag visste inte om det själv. Vad jag tycker om detta kommer jag skriva i ett annat inlägg imorgon!

Menmen, nu måste jag sova, datorn dör snart och min laddare funkar inte. Får undersöka detta imorgon. Gnatt! ~

Som en berg-och-dalbana.


Ful Instagram-bild. Ok.

Det finns verkligen inte ord för att kunna förklara hur mycket jag ångrar gårdagen. Jag hade kunnat ha hundra tusen miljoner gånger roligare än vad jag hade. Men nej. Såklart inte. Såklart måste jag bli ledsen och på dåligt humör för skitsaker som egentligen inte borde uppmärksammas, saker som jag just då borde ha struntat i och bara gått vidare..

Mitt humör igår var som en berg-och-dalbana,
både psykiskt och fysiskt. Ena stunden var jag asglad och hoppade runt som världens lyckligaste tjej, andra stunden gick jag med gråten i halsen eller sur som en citron.

Hade gett allt i världen för att bara göra om hela dagen. Det var verkligen sista gången jag fick umgås med min klass på det här sättet. Och jag tog inte tillvara på det.

Nej, nu ska jag sluta skriva. Blir ju ändå bara skit av det hela. Jag hade ju faktiskt kul emellanåt, men det har jag ingen lust att skriva om när jag är sån här. Bloggar igen när jag är på bättre humör! ~

Korthårig på riktigt! ~

T i d s i n s t ä l l t   i n l ä g g ~
(Skrivet 9.50)




Som ni kanske såg lite på outfit-bilderna imorse, så har jag klippt mig! :D Hahah, ja, jag vet att jag klipper mig typ hela tiden känns det som, men jag blir aldrig riktigt nöjd x'3 Men just nu är jag himla nöjd! Det är så grymt härligt att kunna ha utsläppt utan att få ångest. Hoppas bara det blir lika fint när jag duschar och plattar det själv! ^^

I skrivande stund sitter jag i klassrummet och väntar på att få lunchrast. Är lite frustrerad på mina klasskamrater just nu. Killarna klagar på att dansen till Klädparaden suger, och att tjejerna gjort allt och att dom inte har fått göra ett skit.. Men om ni nu inte fått göra något, varför har ni inte kommit med förslag!? Och även om dansen suger, så är den bättre än vad ni själva skulle kunna göra. + Om ni hade ansträngt er åtminstone liiiiite för att lära er dansen, så lovar jag att det hade blivit tusen gånger bättre.

Wellwell, en sak är säker, vi kommer skämma ut oss inför hela skolan med vår kassa dans som vi dessutom inte ens kan göra i takt med varandra, samt att vi kommer komma sist i hela tävlingen. Men jag, Julia och Emmie kommer iaf ha kul! :D

Nu ska jag fortsätta med mitt stirrande-ut-i-luften och längtande-efter-Liseberg. Bai! ~

Är i just detta nu på bussen mot Gbg! C: H...

img_20120605_155 (MMS)

Är i just detta nu på bussen mot Gbg! C: Hoppas mitt humör blir lite bättre innan vi är framme.. Tänker försöka bara släppa allt för just denna kvällen o bara slappna av och ha kul. Det behövs nog! ^^ Dock, om jag känner vår klass rätt, så kommer det sluta med att jag, Julia o Felicia kör vårt eget race, och stöter på klassen flera gånger under kvällen, och passerar varandra i tystnad. x3 Fast det beror ju såklart också på vilka det är, men ja ~ Nu ska jag peppa med Felicia, bai! ~ (Btw, kommer upp ett tidsinställt inlägg om en halvtimma xD)


FALSKT ALARM.



Lite bilder på två gamla plagg som jag hittade i Bloppis-påsen, som jag tydligen ville bli av med förra året. Nu tycker jag faktiskt de är ganska okej c:

Ja, som ni kan läsa i mms-inlägget under, så var min blogg (förmodligen) hackad för ett tag. Jag kunde inte komma in på mitt konto och jag kunde inte återställa lösenordet. Men nu funkar det tydligen igen! Snacka om att jag fick panik där ett tag.

Menmen, nu ska jag bege mig tillbaks till skolan (Är hemma nu på lunchrasten o lämnar datorn. Eftersom jag ska köpa ut min så behöver jag inte lämna tillbaka den idag som alla andra, men har ingen lust att ta med den till Liseberg direkt!) och göra klart mitt arbete i Träslöjden osv, och kl 15.15 far vi till Liseberg! Bai ~

Do you see this too, guys? Om det är som j...

dsc_1858-1 (MMS)

Do you see this too, guys? Om det är som jag tror, och då fruktar jag verkligen det värsta, så har någon jävel hackat min blogg. Som ni ser på bilden så kan jag varken logga in eller återställa lösenordet. Använde kontot som senast på matten, alltså runt nio. Vem är det som har hackat mitt konto? Vad vill du? Vad ska jag göra för att få tillbaka det?! Snälla någon, hjälp mig, ;______; (ps, detta skriver jag från mobilen)


Käraste syster ~




Visst har min kära syster typ, världens finaste tröja? "I eat brains" ~

Godmorgon! ASdhjgfskfjgfjsdkhfjyfsd, så taggad! Nu på morgonen (Typ, om en minut) så får vi låna idrottshallen och få träna en sista gång på vår dans till Klädparaden, så jag hoppas verkligen killarna skärper sig. Sen vet jag inte riktigt hur denna dagen ser ut, vad vi gör på lektionerna osv, men i vilket fall, så är bussen till Liseberg beräknad att komma nån gång efter 15.15. WIH!<3 Hoppas det blir lika awesome som jag önskar ~

Hade egentligen tänkt göra lite tidsinställda inlägg, men det hinner jag nog inte nu! Nu måste jag cykla, vill inte missa allt för mycket av dansen, så ja. Bai! ~

Fullt ös!



GODERKVÄLLER! Här får ni en ful bild på mig från imorse. Ligger i detta nu o lyssnar på bra musik o peppar inför morgondagen. Shit vad rolig denna veckan kommer bli. Ni som tyckte jag var jobbig innan; Fyfan vad ni kommer hata mig efter dessa sista dagarna! ~

Denna veckans schema tis-fre;

Är dock en hel del som inte står med. Stressig/Fullproppad men rolig vecka!

Imorgon är det Liseberg med alla niorna, och om jag slipper surigheter från andra personer, så kommer dagen bli perfekt!
Jag vet redan nu att vi förmodligen inte kommer vara så mycket med klassen alla tillsammans, eftersom många i min klass har andra vänner i andra hemvister, så det blir nog bara jag och vårt lilla gäng som flummar runt. Men det kommer bli jävligt kul i vilket fall!

Nu ska jag sova. Har haft en skitmysig kväll och hoppas på att få sova bra inatt. Kommer trots allt vara uppe ganska länge imoron! (Eller tja, snarare idag!) Gosnatt på er ~

Bloppisen uppdaterad!



Har uppdaterat min Bloppis med ytterligare lite skit! Säljer det asbilligt rent ut sagt, vill bara bli av med allt, så passa på! c:

KLICKA HÄÄÄÄÄÄR FÖR ATT KOMMA TILL THA BLOPPIS ~

Asdfghjkl ;__________;


Kläder från Hottopic.com och Shock.se.

Just nu önskar jag jätte mycket att jag kunde fått ett sommarjobb, fått lite pengar och kunnat beställa hem ALLT som finns på denna bilden. Det suger att man inte får sommarjobba när man e 15. Hade grymt gärna beställt hem lite fint som jag kunde ha på mig på NärCon, som det btw bara är 53 dagar kvar till! :D

ÅH, vad jag ser fram emot den här veckan. SISTA veckan innan sommarlovet. Sista veckan på Tullbroskolan. Sista veckan med 9b. Min klass, som jag hållit ut med i 4 år nu, den som både suger och äger på samma gång. Gud vad jag kommer sakna allt.

Men nu ska jag passa på sista veckan och köra järnet! Jag ska ha skitkul! c: Denna veckan ska bli en vecka att minnas ~

Gosnatt på er! Hoppas ni är lika taggade på denna veckan som jag är! :D

Lite sådär lagom fail.




Med den lilla ljushållaren i glas [länk], fick jag även hem denna. Ni skulle sett mitt face när jag såg den. What. The. Fuck?! Kan ju bara säga så att detta var inte resultatet jag hoppades på. Liksom, vad har hänt med färgen!? ;___; Ser lite sådär lagom cp ut :c Menmen, den lär la hamna i någon låda och samla damm eller nåt. ~

Just nu är jag helt slut. Har tillbringat hela dagen till att rensa garderoben samt fota nya kläder till Bloppisen, som jag senare ikväll ska gräva upp ur allt damm. .w.'

Nu ska jag nog käka lite, håller halvt på att svälta ihjäl. Bai! c: ~

Smällt lite ballonger.




Åh vad duktig jag känner mig som somnar med datorn uppe framför mig, andra natten i rad. Så detta inlägget skulle egentlien publicerats igår kväll. Nåja!

Just nu ligger jag död i sängen och surar över att jag sovit så länge. Jag hatar att bara sova bort dagar såhär. Menmen, snart är jag ledig varje dag, så jag hinner nog få igång ett bra mönster. Upp senast 11 varje vardag skulle inte vara fel!

Angående bilderna; Efter att vart hemma hos Emmie med Julia en liten stund och snackat Klädparaden, stack jag o Julia och åt pizza, och sen hem till mig. Där visade jag mina Ash-kläder, vi övade lite på dansen, samt smällde en del balloner. Varför förblir en hemlighet ett tag!

Nu ska jag upp o duscha, sen är det städa rummet och plugga som gäller. Elelr tja, "plugga" o "plugga", bara lite skolarbete som ska göras. En teckning ska ritas och en faktatext om konstnärer ska skrivas. Gör jag inte den uppsatsen får jag G. G. Ser ni vad jag skriver? G! G i Bild finns inte i min värld. MVG ska det va.

Ha en fein dag! ~

Trust me.



Tänkte bara slänga upp dessa ego-pix innan jag tar cykeln bort till Västra Gärdet. Skall träffa Julia o Emmie och öva/komma på steg till vår dans till Klädparaden! Har btw fått vantarna, skjortan och kepsen jag beställde till mig Ash cosplay. Fatta besvikelsen. Bara kepsen som var okej. Bilder kommer! Bai ~

Glas-sak ~





Hade helt glömt bort att visa denna lilla sak som jag fick hem på posten för ett tag sedan, tillsammans med en annan sak som jag visar i ett annat inlägg. Bl.a denna gjorde jag när jag var på prova-på dag på Estet Bild :3
Tycker den blev helt okej, det lila glaset blev inte riktigt som jag tänkte, menmen ~

Idaaaaag ska jag träffa o fira lilla mormor som fyller 68, sen ska jag träffa Julia och Emmie och prata om dansen samt planera våra utklädslar c: BTW, MIN ASH-COSPLAY HAR KOMMIT!! <333 Läntar efter att få komma hem o se den o prova den c: Hoppas den är fein ~

Nuuu ska jag ta på mig kläder, osv, bai ~

Tadaah! :3





Originalbild målad av Roy Lichtenstein. Ca 20cm på längden, 4cm tjock.

Well, kan inte direkt säga att jag tycker det blev så jätte likt, men det får duga. Tycker det blev helt okej. Det är trots allt första gången jag sysslar med lera, samt att jag aldrig annars målar med pensel. Blir alltid så darrig på handen D:

Så det ända jag har kvar nu är att lacka den c: Sen får jag ta med den hem :D Satt alltså från 13 till 17 och målade på denna i onsdags. Var fast besluten vid att jag skulle bli klar, haha. Bör jag nämna att vi vanligtvis slutar 15?

Menmen, nu ska jag hoppa in i duschen, sen blir det till Halmstad och spela minigolf med Crux! Ha en fein kväll ~



Om mig:
Namn: Emmie Jansson
Född: 1996-10-30
Bor i: Falkenberg (Halland)

Om bloggen:
Skapades 10 Oktober 2008, var då en blogg jag bara skrev lite i då jag kände för det c: Började "tas på allvar" i mitten av 2010 ;) Handlar om mig och mitt liv, kort sagt :)

Konakt:
Det första ni kan göra är helt enkelt att lämna en kommentar, annars kan ni ställa en fråga i min Blogresponse, (finns i menyn) eller så kan ni maila mig å: [email protected]

Bloggen syns bäst i:

Och totalt cp i:





www.cocoo.se -
Massor av trendiga halsband, armband, örhängen, ringar och klockor!