Att svara på kommentarer

 
Vad tycker ni, som använder Blogg.se, om den nya kommentars-funktionen?
 
Då man får som en liten "händelse" när man fått en ny kommentar, man kollar kommentaren, och svarar på den på samma sida. Alltså behöver man inte gå in på kommenterarens blogg och svara där, om denna person nu har en blogg dvs.
 
Jag tycker det är ganska smart. Det går mycket snabbare att svara och man kan snabbt kolla upp vad det var man skrev som svar. Men det är en sak som jag då undrar..
 
Får man inte ganska så få kommentarer på sin egna blogg då? Vissa bloggare är sådana som kommenterar en massa på andras bloggar, för att få svar, och därmed få massa kommentarer själv. Men nu när denna funktionen tillkommit, då får man väl inga svar i kommentarer? Eller har jag förstått detta helt fel?
 
Det finns ju en flik som heter "Svar till mig", och jag antar att det är där svar på kommentarer man själv skrivit kommer upp.
 
 
Har ni också tänkt på detta? Har jag förstått helt fel? Kommentera gärna om era åsikter! ~

Kommentarer

Men läs detta först!

- Jag vill INTE ha reklam eller att ni försöker värva mig till andra sidor.

- Kommentarer som "rösta på mig i denna tävlingen" osv TAS BORT och ignoreras!

- Tips på blogg tävlingar är bara skojigt, så det är varmt välkommet! :)

- Va inte anonym, skriv in ditt namn och se till att du skrivit rätt blogg adress! (eller mail om du inte har en blogg) Och tänk på, att även om du är anonym, så kan jag hitta dig! ;P

- Jag är INTE intresserad av Bloglovin'-byten, jag följer de bloggar jag gillar, punkt slut ~

- Vill du låna en bild av mig, måste du länka till min blogg där du kommer använda den. Om jag får reda på att ngn tagit en bild utan tillåtelse kommer jag anmäla det som stöld.

- Jag upprepar, INGEN REKLAM!

Tack för att du följer reglerna :)

♥~ Följ mig gärna via Bloglovin'! ~♥
bloglovinDitt namn:


Din E-postadress:


Din blogg:


Din kommentar:

Stalker?
Trackback


Om mig:
Namn: Emmie Jansson
Född: 1996-10-30
Bor i: Falkenberg (Halland).

Om bloggen:
Skapades 10 Oktober 2008, var då en blogg jag bara skrev lite i då jag kände för det c: Började "tas på allvar" i mitten av 2010 ;) Handlar om mig och mitt liv, kort sagt :)

Kontakt:
Det första ni kan göra är helt enkelt att lämna en kommentar, annars kan ni ställa en fråga i min Blogresponse, (finns i menyn) eller så kan ni maila mig å: Emmie_Jansson@hotmail.com

Bloggen syns bäst i:

Och totalt cp i: