Varm sommarkväll med syster

Lite bilder från igårkväll. Njöt av kvällsvärmen med lillasyster ~
 
 Idag är en hemsk dag. Idag är en underbar dag. Vilket det är beror lite på vad som stod i det där brevet varje f.d nia fick hem idag. Kom man in på den linjen man ville? Kom man in på det gymnasie man ville? Åh.
 
För mig gick det bra dock. Jag är fortfarande halvt chockad över mina betyg (De blev tusen gånger bättre än jag förväntade mig. Satsade på 205, fick 240. *Asglad*) och tvivlade inte en sekund på att jag inte skulle komma in, men ja. Så efter sommaren så börjar jag på Estet Bild här i Falkenberg! Ganska awesome.
 
Tyvärr känner jag bara EN som sökt Estet (Musik) och kommit in, resten har jag inte en aning om vilka det är. Så det blir 99% överraskning vilka som kommer till att bli mina nya klasskamrater i tre år framåt!
 
Nu finns det bara en sak kvar: Hoppas, be och önska att tre st som sökt och kommit in på Musik hoppar av eller dör eller nåt. Nejmen. Varför är ganska självklart. Det skulle vara så perfekt underbart. Complete happiness, typ.
 
Menmen. Jag ser fortfarande inte fram emot Gymnasiet, SÅ mycket nytt, inget gammalt kvar. Nya klasskompisar, nya lärare, nya lokaler, nya betygssystem, nytt nytt nytt.. Jag gillar inte förändringar. Nu ska jag packa ner datorn och cykla hem till mamma. Hejdå.

Kommentarer
Amanda skrev:


Åhh vad kul att du fick så bra betyg, och att du kom in! :D Jag hatar också förändringar, känns inte ens som om jag faktiskt kommer gå gymnasiet, jag vill bara vägra, haha :c
Men det kommer säkert bli bra när man väl har vant sig vid allt nytt ^^

Svar: Tack så mycket! ^^ Tänk på att om du inte går Gymnasiet kommer det bli jävligt svårt att hitta jobb sen :'3 Men ja, det blir ju bättre med tiden o man vänjer sig o så ^^ Det hade vart tusen gånger enklare om man hade en kompis med sig, men ja.. D:
Hachi :3

Datum:2012-06-30 Tid:12:34:51

Men läs detta först!

- Jag vill INTE ha reklam eller att ni försöker värva mig till andra sidor.

- Kommentarer som "rösta på mig i denna tävlingen" osv TAS BORT och ignoreras!

- Tips på blogg tävlingar är bara skojigt, så det är varmt välkommet! :)

- Va inte anonym, skriv in ditt namn och se till att du skrivit rätt blogg adress! (eller mail om du inte har en blogg) Och tänk på, att även om du är anonym, så kan jag hitta dig! ;P

- Jag är INTE intresserad av Bloglovin'-byten, jag följer de bloggar jag gillar, punkt slut ~

- Vill du låna en bild av mig, måste du länka till min blogg där du kommer använda den. Om jag får reda på att ngn tagit en bild utan tillåtelse kommer jag anmäla det som stöld.

- Jag upprepar, INGEN REKLAM!

Tack för att du följer reglerna :)

♥~ Följ mig gärna via Bloglovin'! ~♥
bloglovinDitt namn:


Din E-postadress:


Din blogg:


Din kommentar:

Stalker?
Trackback


Om mig:
Namn: Emmie Jansson
Född: 1996-10-30
Bor i: Falkenberg (Halland).

Om bloggen:
Skapades 10 Oktober 2008, var då en blogg jag bara skrev lite i då jag kände för det c: Började "tas på allvar" i mitten av 2010 ;) Handlar om mig och mitt liv, kort sagt :)

Kontakt:
Det första ni kan göra är helt enkelt att lämna en kommentar, annars kan ni ställa en fråga i min Blogresponse, (finns i menyn) eller så kan ni maila mig å: Emmie_Jansson@hotmail.com

Bloggen syns bäst i:

Och totalt cp i: