Should I stay or should I go?

Okej. Nu är det såhär, att idag träffade jag Felicia och Joel en liten stund, och på denna lilla stund hann Felicia berätta en del om sin nya skola: LBS i Halmstad. Och hittils tycker jag den låter endast totalt fantastisk.
Om det nu skulle bli aktuellt att jag faktiskt skulle byta skola, så tänker jag ändå ge min nuvarande skola en chans på ett par veckor, men ändå. Gjorde den här listan för att ge er (och mig själv) en liten uppfattning om hur stor skillnaden är!
 
LBS vs Fgb's Gymnasieskola:
* BARA unga lärare. Enligt Felicia, även väldigt roliga. <<-> Gamla, ganska tråkiga lärare.
* Det finns ingen skolmatsal, så de äter (gratis) på en restaurang i närheten. <<-> SKITäcklig mat i skolans matsal, får åka hem eller äta på stan för att slippa må dåligt hela dagen.
* Små klasser. Liten skola. Känns tydligen som ett "andra hem", eftersom man får vara där på kvällar/nätter/helger. <<-> Stora klasser, as-stor skola, olika byggnader. Gillar inte stora platser. Känner mig otrygg när jag går ensam genom skolan.
* Får gå upp 5 för att komma med bussen kl 7. <-> Får gå upp 6 för att cykla till skolan / varannan vecka 5:30 för att ta bussen 7:30.
* Om man slutar tidigare än vanligt, måste jag 'krångla' med buss/tåg. <-> Kan bara cykla hem.
* Får gå med min allra bästa vän <-> Får gå i samma skola som Becca, Bea, Emil osv och min Pojke.
* Hela skolan är inriktad på Estetiska ämnen. <<-> Mer allmän skola.
* Känner ingen mer än Felicia <-> Känner ett par, ogillar en del.
* Har inte Bild. <->> Har bild.
 
Och den sista punkten är ju fan totalt förskräcklig. Licksom, hur kan man döpa en skola till "Ljud & Bild skolan" och sen inte ha Bild?!?!! Eller ja, jag är inte helt säker på att det inte finns Bild, men Felicia trodde inte det, samt det fanns in på deras hemsida.
Blev lite berörd när Felicia sa att hon tyckte jag kunde gå Musik, för jag spelar ju trots allt Elgitarr, men jag vill tyvärr inte gå musik. Jag är MYCKET bättre på att rita än att spela/sjunga, det är jag 100% säker på. Jag skulle bara känna mig dålig bland musik-eleverna där.
 
Men i vilket fall så ska jag göra mitt bästa att trivas där jag är just nu, och så får vi la se vad som händer. Om jag verkligen inte trivs kanske jag byter. Jag har väl ändå två månader på mig, eller hur?

Kommentarer

Men läs detta först!

- Jag vill INTE ha reklam eller att ni försöker värva mig till andra sidor.

- Kommentarer som "rösta på mig i denna tävlingen" osv TAS BORT och ignoreras!

- Tips på blogg tävlingar är bara skojigt, så det är varmt välkommet! :)

- Va inte anonym, skriv in ditt namn och se till att du skrivit rätt blogg adress! (eller mail om du inte har en blogg) Och tänk på, att även om du är anonym, så kan jag hitta dig! ;P

- Jag är INTE intresserad av Bloglovin'-byten, jag följer de bloggar jag gillar, punkt slut ~

- Vill du låna en bild av mig, måste du länka till min blogg där du kommer använda den. Om jag får reda på att ngn tagit en bild utan tillåtelse kommer jag anmäla det som stöld.

- Jag upprepar, INGEN REKLAM!

Tack för att du följer reglerna :)

♥~ Följ mig gärna via Bloglovin'! ~♥
bloglovinDitt namn:


Din E-postadress:


Din blogg:


Din kommentar:

Stalker?
Trackback


Om mig:
Namn: Emmie Jansson
Född: 1996-10-30
Bor i: Falkenberg (Halland).

Om bloggen:
Skapades 10 Oktober 2008, var då en blogg jag bara skrev lite i då jag kände för det c: Började "tas på allvar" i mitten av 2010 ;) Handlar om mig och mitt liv, kort sagt :)

Kontakt:
Det första ni kan göra är helt enkelt att lämna en kommentar, annars kan ni ställa en fråga i min Blogresponse, (finns i menyn) eller så kan ni maila mig å: Emmie_Jansson@hotmail.com

Bloggen syns bäst i:

Och totalt cp i: