Dag 1: lyckad!

 
Jajamen, då var det klart! Första dagen på Falkenbergs Gymnasieskola, inriktning Estet - Bild o Formgivning, var helt okej. Massa gånger bättre än vad jag förestället mig! (Jag föreställer mig alltid såna här saker att sluta i kaos, haha.)
Jag hamnade i en klass med 21 tjejer och 9 killar, lite fjortisar, men man kan inte be om allt. En blandning av 6 st Bild:are och resten Media:re. Har redan bekantat mig med ett par, speciellt två styck.
Bland dessa har jag även en kär gammal "barndomskompis" (hahah, vi gick i samma klass i 3-5, men ändå c:) och Pojkes kompis. Så jag vet vilka de flesta är c:
 
Idag har vi bara fått våra scheman, käkat, gått lite här o var o lekt lekar. Sista leken var i idrottssalen, och var en hinderbana som gick ut på att en, med ögonbindel, skulle gå hinderbanan med hjälp av en/två andra som säger vad denne ska göra.
I slutet av hinderbanan ska man sparka in en stor yogaboll i ett mål.. Och gissa vad? Sjävklart fick jag denna jävla boll sparkad i huvudet. SÅ typiskt mig, att jag ska få en boll i huvudet. Jag som inte hinner reagera förrän det är för sent.
Dock förlät jag gärningsmannen ganska snabbt, eftersom han var så himla snäll o sa förlåt flera gånger och dessutom gav mig en kram. Lite failad kram, men ändå. I man gamla klass sa killarna inte ens förlåt. Så jag blev väldigt glad c:
 
Åh, jag skulle kunna sitta o skriva om detta hela kvällen, men nu ska jag bege mig av till stan o möta upp Ida o Julia o gå en liten promenad. Börjar 11:50 imon, SÅ GÖTT. Bai! ~

Kommentarer

Men läs detta först!

- Jag vill INTE ha reklam eller att ni försöker värva mig till andra sidor.

- Kommentarer som "rösta på mig i denna tävlingen" osv TAS BORT och ignoreras!

- Tips på blogg tävlingar är bara skojigt, så det är varmt välkommet! :)

- Va inte anonym, skriv in ditt namn och se till att du skrivit rätt blogg adress! (eller mail om du inte har en blogg) Och tänk på, att även om du är anonym, så kan jag hitta dig! ;P

- Jag är INTE intresserad av Bloglovin'-byten, jag följer de bloggar jag gillar, punkt slut ~

- Vill du låna en bild av mig, måste du länka till min blogg där du kommer använda den. Om jag får reda på att ngn tagit en bild utan tillåtelse kommer jag anmäla det som stöld.

- Jag upprepar, INGEN REKLAM!

Tack för att du följer reglerna :)

♥~ Följ mig gärna via Bloglovin'! ~♥
bloglovinDitt namn:


Din E-postadress:


Din blogg:


Din kommentar:

Stalker?
Trackback


Om mig:
Namn: Emmie Jansson
Född: 1996-10-30
Bor i: Falkenberg (Halland).

Om bloggen:
Skapades 10 Oktober 2008, var då en blogg jag bara skrev lite i då jag kände för det c: Började "tas på allvar" i mitten av 2010 ;) Handlar om mig och mitt liv, kort sagt :)

Kontakt:
Det första ni kan göra är helt enkelt att lämna en kommentar, annars kan ni ställa en fråga i min Blogresponse, (finns i menyn) eller så kan ni maila mig å: Emmie_Jansson@hotmail.com

Bloggen syns bäst i:

Och totalt cp i: