4mm [check!]

 
 
 
 
 
Tjolahopp! Hinner slänga upp en liten bild på mitt vänstra öra innan jag sticker in till stan. Efter ungefär en veckas kämpande med denna jävla töjning så har jag äntligen fått igenom den helt nu! Känns underbart c:
 
Bai! ~

Kommentarer
Lau skrev:


Hur gör man och hur känns det att töja? ^_^
Jag har hört att det gör ont, gör de det? :o
Jag vill ha små töjningar men jag vet inte riktigt än.
För de kommer ju inte växa ihop sen om man ångrar sig. Eller gör dem det?

Svar: Det kan göra lite ont, svar ja. Men om man tar det i ett bra o lugnt tempo med rätt material ska det gå bra ^^
Såhär gjorde jag, ska försöka sammanfatta mig kort xD
Först satte jag i ett sånt där örhänge som man får när man tar hål med pistol, de är lite tjockare och har en spetsig ände se de är lätta att få igenom. Det kan göra lite ont dock om man är van vid vanliga örhängen som är typ 1mm tjocka.
Sen satte jag i en cbr-ring som var 1,6mm, väntade två veckor, satte i 2mm, väntade ytterligare två veckor, satte i 2,5mm, sen 3 (alla var cbr-ringar) och nu en riktig töjning i 4. Nu när jag har kommit upp till 4 så kör jag 1mm i taget, alltså bytar jag en gång i månaden c: 1mm per månad är bra tempo!

Man måste inte köra på ringar dock, jag gjorde det bara för att jag inte tycker små töjningar är snyggt, men ja, man gör som man vill. Så länge du inte töjer med en sån där "stav" så!

Så, sammanfattat: töj 1mm per månad! använd antingen cbr-ringar (i kirurgiskt stål) eller spiraler. spiralerna kan va lite jobbiga dock, eftersom de blir tjockare o tjockare, så du kanske inte får igenom hela på en gång. Mitt hopp från 3 till 4 tog en vecka xD Men nu sitter den fint o det gör inte ont alls ^^

Hoppas jag gav tillräckligt med info för att börja xD Minns att jag var jätteosäker o ville veta så mycket som möjligt innan jag började, så ja c: Bara att fråga om du undrar något!

Detta är en bra sida att beställa ifrån btw c: --> http://crazy-factory.com
Hachi :3

Datum:2012-08-01 Tid:18:59:09 Blogg: http://undermyrainbow.blogg.se

Men läs detta först!

- Jag vill INTE ha reklam eller att ni försöker värva mig till andra sidor.

- Kommentarer som "rösta på mig i denna tävlingen" osv TAS BORT och ignoreras!

- Tips på blogg tävlingar är bara skojigt, så det är varmt välkommet! :)

- Va inte anonym, skriv in ditt namn och se till att du skrivit rätt blogg adress! (eller mail om du inte har en blogg) Och tänk på, att även om du är anonym, så kan jag hitta dig! ;P

- Jag är INTE intresserad av Bloglovin'-byten, jag följer de bloggar jag gillar, punkt slut ~

- Vill du låna en bild av mig, måste du länka till min blogg där du kommer använda den. Om jag får reda på att ngn tagit en bild utan tillåtelse kommer jag anmäla det som stöld.

- Jag upprepar, INGEN REKLAM!

Tack för att du följer reglerna :)

♥~ Följ mig gärna via Bloglovin'! ~♥
bloglovinDitt namn:


Din E-postadress:


Din blogg:


Din kommentar:

Stalker?
Trackback


Om mig:
Namn: Emmie Jansson
Född: 1996-10-30
Bor i: Falkenberg (Halland).

Om bloggen:
Skapades 10 Oktober 2008, var då en blogg jag bara skrev lite i då jag kände för det c: Började "tas på allvar" i mitten av 2010 ;) Handlar om mig och mitt liv, kort sagt :)

Kontakt:
Det första ni kan göra är helt enkelt att lämna en kommentar, annars kan ni ställa en fråga i min Blogresponse, (finns i menyn) eller så kan ni maila mig å: Emmie_Jansson@hotmail.com

Bloggen syns bäst i:

Och totalt cp i: