På väg mot NärCon! ~

tjena. bloggar just nu från mobilen. kan av någon konstig anledning inte få till varken stor bokstav eller några ikoner, så texten får bli såhär tråkig utan smileys. föreställ er en ledsen smiley. menmen. sitter som sagt på bussen mot linköping just nu, adfghjkl. närcon nästa. galet peppad, även om jag fan inte ens kan använda utropstecken. meeen whaateveer.
.
fick för övrigt lite bråttom imorse, därav hann jag inte blogga. faktum är att jag glömde bort det helt o hållet. hade så mycket annat att tänka på xs men jag har iaf gjort tre tidsinställda inlägg. bättre än inget. 
 
anywaaays, nu ska vi fortsätta vår lilla bussresa, bai. (varför funkar paranteserna men inte rästen av ikonerna xc) 
.
 

Kommentarer

Men läs detta först!

- Jag vill INTE ha reklam eller att ni försöker värva mig till andra sidor.

- Kommentarer som "rösta på mig i denna tävlingen" osv TAS BORT och ignoreras!

- Tips på blogg tävlingar är bara skojigt, så det är varmt välkommet! :)

- Va inte anonym, skriv in ditt namn och se till att du skrivit rätt blogg adress! (eller mail om du inte har en blogg) Och tänk på, att även om du är anonym, så kan jag hitta dig! ;P

- Jag är INTE intresserad av Bloglovin'-byten, jag följer de bloggar jag gillar, punkt slut ~

- Vill du låna en bild av mig, måste du länka till min blogg där du kommer använda den. Om jag får reda på att ngn tagit en bild utan tillåtelse kommer jag anmäla det som stöld.

- Jag upprepar, INGEN REKLAM!

Tack för att du följer reglerna :)

♥~ Följ mig gärna via Bloglovin'! ~♥
bloglovinDitt namn:


Din E-postadress:


Din blogg:


Din kommentar:

Stalker?
Trackback


Om mig:
Namn: Emmie Jansson
Född: 1996-10-30
Bor i: Falkenberg (Halland).

Om bloggen:
Skapades 10 Oktober 2008, var då en blogg jag bara skrev lite i då jag kände för det c: Började "tas på allvar" i mitten av 2010 ;) Handlar om mig och mitt liv, kort sagt :)

Kontakt:
Det första ni kan göra är helt enkelt att lämna en kommentar, annars kan ni ställa en fråga i min Blogresponse, (finns i menyn) eller så kan ni maila mig å: Emmie_Jansson@hotmail.com

Bloggen syns bäst i:

Och totalt cp i: