välkommen hem<3

idag köpte jag tre nya böcker, nu har jag Snow Drop 1-7!!! det är bara 5 böcker kvar innan jag har köpt alla som finns på bokhandeln^^ idag när jag kom hem såg jag mammas moped utanför huset när jag åkte förbi med bussen och jag sprang hem. mamma hade lämnat presenter till Vilda. kläder och våtsarvetter,handdukar, böcker och massa såna där andvändbara grejer. som någon säkert har lagt märke till har jag kommit på hur man kan ändra lite med blogggen^^ jag ska ha temat grått och rött^^

Vilda<3<3

idag ska man hälsa på lilla syrran again<3 vill lägga in bilder men bilderna finns just nu på pappas mobil, och han kan inte hjälpa mig att lägga in dem på datorn..*suck* fettisdagen igår, fick somvanligt inga semlor...*snyft* vill göra om min blogg och min sida på dur.nu katt_emmie.. men min bästis ska hjälpa mig^^ fast bloggen får jag fixa själv.. *suck* något blogg proffs som kan lära mej hur jag får en profsig blogg?

Vilda<3<3

idag åkte vi til Varbgerg, BB. Vilda sov när vi kom men Emma var vaken. Vilda var/är så himla sööööööööt!!!!! jag lägger in bilderna imon. hon sov i 4-5 timmar innan hon öppnade ögonen. då var det 9 personer runt henne. Emma,Elise,pappa, Joel, Berit, Linnéa, Sofia och Frida. de hälsade på, även om Emma igentligen skulle fått vara ensam nu när Vilda är så liten. eller, liten på storleken är hon u defenetivt inte! 53 cm och vädge  4170 g! men hon var riktigt sweeet!! hon fick jätte fin saker av Berit med familj, kläder, filt och annat. v elisse fick hon en tyg bit (snuttefilt) och hon ska få ett arm band av mig. en äkta silver (tror jag) som jag hade när jag var liten, men de är för stort för henne ensålänge. vi tog massa kort på henne. men hon såg mest rädd ut när hon var vaken, så mycket folk som tog kort, med blixt dessutom! fast vi inom familej (papp,Emma,Elise o jag) gjorde självklart inte det. vid halv åtta var vi tvunga att lämna om vi inte då skulle sova över och det kan vi ju inte efetrsom det är skola imon. vi köpte mat på Mcdonalds på vägen hem. jag har ju köpt nya böcker, så jag tänkte läsa om jag orkar. nu brjar tiden bli knapp och jag moste dra, ses alla!

Jippiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiie!

idag på morgonen hade Emma ont.. hon hade värkningar! runt 7 åkte pappa och Emma till BB. vi bytade platser idag! nu sitter jag med Linus. En kille som heter Simon, sitter lite längre bort bakom oss. jag hörde han viska till Linus -Linus, fick du en bra plats? sa han och efter det började han tyst att flabba! vad har jag för rykte bland killarba? detta känns lite konstigt.. när vi hade SO så blev jag slagen i huvudet av en bok.. hmm.. fast inte hårt, förhoppningsvis bara på skoj. nu när jag sitter nära två killar, kan man förhoppningsvis lära känna dem också, jag känner inte precis alla killar i klassen men skulle gjärna ha samma status som Emma H! åh, hon känner alla i klassen jätte väl! man är nästan avundsjuk! idag iskolan hände så mycket, och just när det hände tänkte jag bara :åh, det moste jag ju skriva om! och ja det också! och ja det får jag inte glömma, men.... det gjorde jag endå! klockan 17.24 hände ett under, lite efter det stog jag i duschen när pappa ringde. bebisen har kommit! det blev en liten flicka som döptes till Vilda. jag hade hoppats på en pojk, och det gjorde värkligen pappa också..jag tycker faktiskt lite synd om han, han har tre döttrar! inte en enda son! jag har gjort en ny blogg idag, den heter www.emmissuite.blogspot.com. och jag har besökt Sofijah´s blogg! vad coolt! jag älskar ju hennes musik! hejja Sofijah!!!! love yaa! aja, orka skriva mer.. see yaa!!

REX<3

såg en riktigt överdriven film igår! den var så dålig att man skrattade! den hette "this aster" (stavning?) hoho, moste se den igen! de har fuskat till artister och från andra filmer, dessa var med(falska):
*bat man
*hannah montana (som dör av en komet)
*jonas brothers(som flörtar med tjejer)
*hign scool musical(som sjunegr om snusk)
*hellboy(som mosas av en kossa)
*hulken(som får en kossa på sig, men slänger iväg den så det låter Muuuuu)
*kung fu panda (som sparkar folk mellan benen)
*the chipmunks(som sjunger hårdrock, bits mellan benen och äter människor som är gravida)
*indiana Jones(som en liten dvärg)
*prinsessan från filmen förtrollad(som är en transa)
*jessica simpson som sjnger om sina *****)
och massa mer knasiga grejjer. aja, ska iaf se den med Isolde och Fiffi som jag va med idag, vi var ute på golfbanan och gjorde en drogad snögubbe................. sen hade vi snöbolls krig, och jag mulade fiffi!  MOAHAHAHA *ond*





detta är min farmors hund rex. han är en 3årig coker spaniel som bara är parfekt! han är gosig,kan mycket tricks,lyssnar, busig, är sprattlig och jätte social! och gissa vad, farmor tänker göra si av med honom! ihihihi, och *trumvirvel* jag kanske ska få honom! eller asså, inte jag men familen!!!!!!! jag trodde då aldrig att jag skulle bli hundägare igen efter Tyson, min rotwailer-doberman som vi säljde för ett år sedan. hoppas vi får honom!

tjoooohoo!

idag hände en skojjsig grej! jag och elise min syrra, gick till skreabacke, en stor backe på n golfplats skit nära vårat hus. det vad inte så mycket snö på backen för så många hade åkt där, så när jag skulle åka så råkade jag åka på en fläck där det bara var gräs, och då fastnade pulkan, och jag fög åt ett håll och mössan åt det andraXD jag kom upp i luften och gjorde en volt oh landade på rygg och låg kvar där och gapflabbade. uppe på tobben garvade också elise. vi gick runt på golfplanen och hittade massa backar att åka ner för. vi stannade vid en plats rätt öänge, och jag gjorde konstiga snäskulpturer, först en lång grej, sn en kvinna med skit stort hår! (torrt gräs) sen gick vi in. v hade varit ute flera tmmar, mer en 4 timmar! emmas bebis skulle eräknat komma idag, så vi hoppades att bilden skulle vara borta när vi kom tebax. men när vi kom nära och kollade bakom firma bilen, så stog den tyvärr kvar. men den kommer kanske inatt! eller imon! det kommer iaf denna veckan! har spelat jätte mycket PSP, play station portable, jag har spelet sonic. det är värkligen skit svårt men jätte kul! det går jätte snabbt men jag har vant mig. önskar mig musik och filmer på den oxå! jag ska köpa en sladd så att jag kan lägga in bider,musik och filmer på den. knske lite spel också. vill se denna filmen igen! jag älskar verkligen den!


PSP

idag smög jag upp vid 10. vi åt, sen sjöng vi disney sing it. hohoho, jag ägde ut Molly! fast vissa låtar kunde jag inte alls, så då vann hon, ibland. elise vågar inte sjunga med oss så hon satt vi datorn, sen åt vi och sen satte jag mig vid datorn och spelade gsm. sen kom emma och blaha blaha,,,och nu sitter jag vid datorn igen^^ orka skriva mycket mer... men det är kul att emma har börjat läsa min blogg^^ nu ska jag spara lite med gopenagr på gsm, så bye bye =)
höhöhö. vill ha mer spel, massa filmer och tonvis musik on this! hoppas man kan!

jädra unge!

Idag var hela familjen (mamma,elise,molly.robban) på busfabriken, aja jag vet det är barnsligt men skit samma! en sak stör jag min så på, jag och Elise klättrade och så kom en liten grapp, som slog elise! hon slog tebax, löst, och sen så tog han i och slog henne igen! elise sa det till mig, han slog mig! -vem? sa jag och så pekade hon på en unge. jag gick fram till han och sa- du sloss inte! han kollade på mig. -du sloss inte! fattar du? -jag har inte slagit nån.. -jo, du slog henne! sa jag argt och pekade på elise. han stog tyst. -du slår henne en gång till, och det e synd om dig! fattar du?! han kollade på mig och sen sprang han iväg! när vi inte längre såg han började vi gapskratta! var med Ida igår, och hon visade mig en sida, vet ej om hon vill att jag ska skriva om den så jag förkortar det till gsm. det är rätt kul, och jag heter SweetCherryPiie ^ww^ öööhöhööö..orka skriva imon men ska lägga upp bilder när jag får tebax min sladd..glömde den hos isolde..


jag tycker vad jag tycker

jagvill inte skriva så mycket om vad som hände idag..det enda som behöver vetas är att jag inte kan inte gå dit mer. pappa vill inte att jag umgås med henne och mamma tycker jag blir så himla grinig när jag har varit med henne. men en sak tycker jag var dumt, vár det verkligen nödvändigt att tjaffsa emot när jag gråter? allt i min väska är blött tack vare min jacka. den avr inte våt för att det var Lolly piss på den, utan att det hade varit i tvätten nästan utan andledning. så mycket var det inte, det var barra att ta bort med tvål och vatten. och för att jag är på dåligt humör, ville jag inte hjälpa till att lägga in all tvätt igen, men felicia hjälpte till. och då så sa hon tyket-tack för hjälpen. till mig, och jag tänkte vilken hjälp? även om jag visste vad hon menade. sen så kramade hon felicia och ja med gullig röst -tack för hjälpen fiffi! var det så svårt att lägga tillbaks det lilla ha? det är nog ingen som förstår vad jag skriver här, men det behövs inte. jag behöver bar ata ut min ilska lite....


Roger vill ha flickvän!

idag var jag,fiffi och isolde. vi satt vid datorn och flummade på en tramsig sida som heter blipville. sen åkte jag och Isolde till stan, först åt vi på torggrillen, sen åkte vi till bokhandeln och sen till hemmakväll. vi fick reda på en fantastisk sak! nästa vecka är der bok rea, och en snow drop bok kostar barra 19 kr!!!! sjukt billigt! vi köpte upp hela mitt present kort på hemmakväll, och lånade två filmer. när vi var klara där hemma satte vi på Boog och Elliot 2, och jag har en klar favorit! en missbildad katt som heter Roger. han är skit smal, har ett rött och ett blått öga, och en låång spetsig tunga som hänger utanför hans tänder. och ett blått piggsvin som är söt på alla sätt och vis, Buddy! någonstans i filmen, står alla djuren och pratar om en "hemsk" sak  hände den malliga hunde Fiffi. helt plötsligt säger Roger -jag vill ha en flickvän! i slutet så får Fiffi ström i sig, och all päls åker av i små bollar..en hårboll åker fram till Roger och han kollar på den och dreglar lite. sen säger han -mm mjukglass!
yey roger är bäst! *dreggel*
Yeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeh Rogeeeeeeeeeeeeeeeeeer ääääääääääääääägerrrrr!!

sen såg vi på en film jag värkligen har längtat efter, cj7!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jihao!!!!!! CJ7
SMILE CJ7!
GRRRR! CJ7
CJ7 och huvud personen Dicky, som är fattig. hans pappa hittar en mystisk grön påse en dag på skroten och tar med den hem. det visar sig att det är en rymdvarelse..orka skriva mer ni får helt enkelt se filmen! haha nu ska ja drömma om cj7!

lala

Linnéa sovde över som sagt^^ mobilen ringde vid 06.00 det var något j*dra larm. sen ringde den igen, vid 10.00 ett nytt larm! fast då gick jag upp, och det var tur för maja kom vi 11. hon hämtade alla hjärtans dag korten jag glömde ge dem igår.

denna fick Elise

Denna fick Ella

Denna fick Emmie

Denna fick Julia

Till Felicia, det är silvrigt papper man kan spegla sig i X)

Minns inte vem som fick denna...

Inte denna heller..

Till Isolde, det är rätt självklart va?

Till mamma^^

Ja, idag fåt till och med Robban ett kort^^

Och denna till min älskling i klassen^^ maja lämnade det i hans brevlåda.. ingen får veta ad han heter! det stog nämligen där jag har kladdat^^

baksidan av kortet, och insidan är så känslofull så ni får fortsätta vara nyfikna!!

Jag och Linnéa lekte med ballongera som vi hade sen igår, haha jag har en kudde med hår på så vi satte upp ballongerna i taget! yey!!

och mitt snygga rum också^^

här står Linnéa och beundrar vårat konstvärl XD ibland för även tånåringar leka och ha kul!  (jag är iaf snart tånåring^^)

tjejig tjejkväll med tjejer

idaaa..hade jag tjejkväll! Elin,Thea,Rebecka,Moa,Maja,Ida,Julia,Felicia,Isolde och ...Linnéa!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!! ! --- ...
vi hade svin kul^^ *host host* emma hade köpt massa godis, fyra påsar chips och en påse ostbågar (har hon något imot ostbågar?? >.<) chipsen gick åt påse efter påse..men ostbågarna tog inte slut på ett tag! vad har alla imot ostbågarna? xS vi åt kärleks mums.. *mums* vi drack frukstoda..vi körde sanning eller konka eller procent...och nu vet typ alla i klassen vem jag är kär i OwO jg har suttit och gjort kort hela dagen, och tänkte ge bort koerten på festen, men jag glömde!! så typiskt! linnéa ska sova äcer, jag kanske skrier mer imon^^ hejdå =o)

sjuk..

jag ä sjuk idag, jag gick upp klockan 6 men jag mpdde så dåligt..fan oxå! nu kan jag inte lämna in mina läxor, och johan skulle ju läsa igenom min saga över låvet! jag får skicka det i hans mail om jag hinner få tag på den. fanfanfanfanfanfan! jag kan ju inte ens lämna mitt allahjärtansdag kort till min sötis! isåfall får har det eftersport lovet! och det är u jätte långt kvar! vad ska jag göra? är jag tvungen att åka till skolan endå och lämna ett väldigt viktigt kort? och jag som blev så nöjd med allt jag skrev..*snyft* emma och pappa är på bb nu. de kollar var barnet ska födas, iiih, tänk om det föds när hon är där!!!!! *biter på naglarna*  jag fick TL magasinet idag, jag fick mitt första paket<3 ett välkomstpake, detta fick jag:

först fick ag såklar självaste tidningen^^
jag fick denna filmen^^
detta spelet, ni ser själva vad det heter x)
ett sött pennfodral^^
en bok^^
en big afish,(stavning?)  varge ruta som syns, är et a4 papper stort. så denna är 4 A4 papper stor!
ett mycket gott luktande läppglans/läppsyl.
och denna boken blir parfekt tills imon! jg har ju tjej kväll, jag har bjudit minst 14 tjejer på alla hjärtans dag fest<3


igår..

vad konstigt! jag skulle skriva på bloggen igår, men jag kunde inte komma in! okej, då säger vi att detta inlägget las in igår x) naaaw...det hände en underbar sak igår, (onsdags) vi var på väg in i klassrummet då killen jag är dökär i gick förbi, och jag kollade som vanligt på honom, men denna gången tittade han på mig oxå, så vi kollade in i varandras ögon. naaaaaw, vad söt han ee!!!!! om hans ögon varit blåa hade jag drunknat i dem!!!!! så djupa..och så vackra..dumma dej jag svimmar snart!!! ush vad elak jag känner mig..jag har jätte mycket hosta, och altingen har jag smittat han eller så har han smittat mig..ett mysterium!! xD jag såg en rolig sak i korridoren i hemvist b idag, en kille som var minst ett år äldre en mig, han hade rosa kort kjol på sig! ush, håriga ben :S

..

jahapp...fan nu har jag glömt vad det var som var så viktigt att skriva! hm.. det var iaf kul på gympan idag^^ faktumed att jag tyckte det var kul, även om det var innebandy! hm..la in massa bilder från mobilen idag så jag laddar nog upp några fr skoj skull x3
slipade klart gitarren idag, så här ser den ut utan strängar! jag lägger in en snygg bild på den när den e klar^^
my little sköldpadda Sallad OwO

jaha...

åååh..en sak stör jag mig på! att just när det händer, i just den stunden, kommer jag på en parfekt sak att skriva på bloggen som jag bara inte får glömma, och sen när jag kommer hem och sitter vid bloggen har jag glömt det! så,,,nu hr jag inget att skriva....felicia mådde dåligt och gick hem efter lunchen. det var kul på gympan idag^^ lagen var parfekta, så vi, eller jag åtminstone, hade as kul x3 hm...fan att jag glömmer vad jag ska skriva! jag slår vad om att ikväll när jag ska sova kommer jag på vad det var jag skulle skriva! aja, skit samma...ska slipa lite på gitarren nu, bokstavligen. sk måla om den^^ lägger in bilder sen. hejdå!

mitt rum^^

det var ett tag sen mitt rum var nyrenoverat, men jag har bara sovit i det 3 nätter. såhär ser det ut^^



min sida av rummet.
min syrra elise´s sida av rummet.
Elise´s säkretär (stavning?)


fint va? nu har vi plockat undan lite mer på rummet, men nu vet ni iaf hur det se ut^^ kram på er alla<3


Yeeey!

ska på disco idag, yeey!!! ska nog bli skit kul, planerade att vara där med isolde och fiffi. men en till kompis är med, och heter oxå felicia xD har på mit taits med rosor, en goth klänning, halsband , sjal, och mera^^ så här har jag sminkat mig
ful bild, ser skit sämnig ut, och de är jag oxå! och så här ser jag ut vanligt^^
fick inga bra bilder, men aja^^ mamma tog några bra kort med cameran som jag kanske lägger in någon gång^^

min fina bena^^
nej, du ska jag gå och parta! dansa lite grazy dancing och mera^^ yeey!

Tårta<3

snurrig rast idag! det finns tre grejer som snurrar på vallarna, en sorts ratt eller nått, en sak man står på och snurrar och en man sitter i, snurrade i allihopa! mest i den man satt i..det flimmrade massa framför ögonen! jag såg mer en en Maja, mer en vad jag klarar av XD som igår var det jätte kul på denna ratsen, vi moste börja vara på vallarna istället! gnaah! felicia har varit på gekås, igen, och hon köpte en sjal som jag vill ha! jag kunde inte köpa den när jag var där, och nu har hon en lika dan! gissa om jag drar i denn hela tiden! *vill ha* längtar tills fredag! inte för att vi ska ha prov, utan för att det e disco! och nästa torsdag ska jag,fiffi och Isolde göra alla hjärtansdag kort med scrapbooking^^ love scrap booking! har massa hmma, men vi ska vara hos fiffi för hennes mamma har tonvis! ska göra till felicia,maja,julia,ida,emmie,mamma,pappa,elise,emma,..kanske några mer och framför allt..nej nu pladdrar jag för mycke! idag när ja va md isolde o fiffi i stan var vi på bokhandeln, köpte en bok och en söt nalle med ett hjärta i hanen, ett svart hårband på mello, och så var vi ine på bibblan och så var vi på stålboms och åt tårta^^ jag och fiffi delade på en marsipan tårta^^ nej, nu ska jag göra ett försök att äta hamnburgare, har ju nästan nyss fått tandställning så jag hoppas att jag kan tugga utan att det göra ont. kram!
lite dålig bild, men denna boken köpte jag<3

penna^^

hmm..kommer inte på så mycket att skriva idag...men en sak är säker, jag hade kul på matrasten! vi var på vallarna, och så gick vi på den där snörrande saken hmm..vet inte vad den heter iaf..men det var jag,maja,ida,julia,felicia,pontus,oscar,joel,..hmm..vet inte om det avr några mer som var med särskilt längre innan de hoppade av xD aja, har iaf skit ont i armarna och nacken. jag har ju blrjat virka, så jag har träningsvärk. jag tittar ju alltid ner och har armarna i luften hela tiden så jag kunde knappt såga i träslöjden! synd, annars kanske jag hade haft alla bitar nu..synd! hade cross idag, vi körde musik tävling, som så ska det låta ungefär^.^ mitt lag vann, man vann lite saker. man fick välja, och jag valde en penna^^  

Synd att du är så söt..

en liten låt till en kille som jag gillar..den kanske inte stämmer med värklig heten men den är bra^^

http://se.youtube.com/watch?v=1w4qvMKlYUw&feature=playlist&p5947C0D9CEB0BEB2&playnet=1&index=24

Ett litet smak prov, jag har en ny hobby! att virka! i Majkommer en bok ut om hur man gör en speciell sak, om ni undrar vad som kommer ut så får ni fråga! den här var en av de första sakerna jag gjorde!


haha, jag i bakgrunden XD och denna gjorde jag efter åt



haha, mi in the bakground!!
men denna är jag nöjdast med!

och någon gång i fram tiden ska jag göra såna här! de heter Amigurumi, söta va!?





Om mig:
Namn: Emmie Jansson
Född: 1996-10-30
Bor i: Falkenberg (Halland)

Om bloggen:
Skapades 10 Oktober 2008, var då en blogg jag bara skrev lite i då jag kände för det c: Började "tas på allvar" i mitten av 2010 ;) Handlar om mig och mitt liv, kort sagt :)

Konakt:
Det första ni kan göra är helt enkelt att lämna en kommentar, annars kan ni ställa en fråga i min Blogresponse, (finns i menyn) eller så kan ni maila mig å: [email protected]

Bloggen syns bäst i:

Och totalt cp i:





www.cocoo.se -
Massor av trendiga halsband, armband, örhängen, ringar och klockor!