Ny kompis till samlingen


En av piercingarna jag fick hem från Crazy-factory! Älskar den >w< Mer bilder kommer ~
 
Godermorgon! Idag är det tisdag, vilket innebär en hel del, bl.a idrott. Igår frågade jag en lärare som "hänger efter" min klass, jag vet inte riktigt vad hon gör egentligen, hon bara är med hela tiden o hjälper till liksom, om vi inte skulle göra några som helst namnlekar eller lärakänna-lekar över huvud taget. Tycker liksom det behövs.
Föreslog även att man kanske kunde göra det på gympalektionen idag, och det tyckte hon tydligen lät helt fantastiskt. Så har jag extremt tur så slipper jag idrotten och får göra lite lekar med klassen istället, två flugor i en smäll!
 
Men nu ska jag nog ta o cykla, bai! ~

Kommentarer

Men läs detta först!

- Jag vill INTE ha reklam eller att ni försöker värva mig till andra sidor.

- Kommentarer som "rösta på mig i denna tävlingen" osv TAS BORT och ignoreras!

- Tips på blogg tävlingar är bara skojigt, så det är varmt välkommet! :)

- Va inte anonym, skriv in ditt namn och se till att du skrivit rätt blogg adress! (eller mail om du inte har en blogg) Och tänk på, att även om du är anonym, så kan jag hitta dig! ;P

- Jag är INTE intresserad av Bloglovin'-byten, jag följer de bloggar jag gillar, punkt slut ~

- Vill du låna en bild av mig, måste du länka till min blogg där du kommer använda den. Om jag får reda på att ngn tagit en bild utan tillåtelse kommer jag anmäla det som stöld.

- Jag upprepar, INGEN REKLAM!

Tack för att du följer reglerna :)

♥~ Följ mig gärna via Bloglovin'! ~♥
bloglovinDitt namn:


Din E-postadress:


Din blogg:


Din kommentar:

Stalker?
Trackback


Om mig:
Namn: Emmie Jansson
Född: 1996-10-30
Bor i: Falkenberg (Halland).

Om bloggen:
Skapades 10 Oktober 2008, var då en blogg jag bara skrev lite i då jag kände för det c: Började "tas på allvar" i mitten av 2010 ;) Handlar om mig och mitt liv, kort sagt :)

Kontakt:
Det första ni kan göra är helt enkelt att lämna en kommentar, annars kan ni ställa en fråga i min Blogresponse, (finns i menyn) eller så kan ni maila mig å: Emmie_Jansson@hotmail.com

Bloggen syns bäst i:

Och totalt cp i: