Grattis!

idag så ska jag säga grattis till följade personer:
Ella 13 år
Felicia 13 år
Linnéa 14 år

Grattis tjejer!

Idag har jag färgat ögnbrynen! eller snarare Emma gjorde det^^ vi ska köpa svart färg så vi kan färga ögonfransarna också. hittade en gammal klänning som jag tycer om jätte mycket som jag hade på mig!
Lite inan fyra åkte vi till skogstorp. Vi åt fiskgratäng och äppelpaj med vaniljsås. Linnea fick smink, en smink låda och ett fack med massa smink borstar. Frida ska sova över, vi ska nog kolla på en film och har köpt massa snacks, bland annat ostbågar OuO *dregglar* Så det kommer säkert bli mysigt! Imon ska jag åka skridskor och det är ett måste eftersom jag inte har övat på det vi gjode förra gången då jag inte kunde vara med, utan trillade på svanskotan igen. sprang in i min cykel igår så har väsrta bulan med blåmärke efter det. Lårkaka.

Ha en fortsatt trevlig kväll! Bai bai!Kommentarer
D E L L A skrev:


hallå! :)

Vad hittar du på?

Datum:2009-10-04 Tid:15:47:30 Blogg: http://dellas.blogg.se/

Men läs detta först!

- Jag vill INTE ha reklam eller att ni försöker värva mig till andra sidor.

- Kommentarer som "rösta på mig i denna tävlingen" osv TAS BORT och ignoreras!

- Tips på blogg tävlingar är bara skojigt, så det är varmt välkommet! :)

- Va inte anonym, skriv in ditt namn och se till att du skrivit rätt blogg adress! (eller mail om du inte har en blogg) Och tänk på, att även om du är anonym, så kan jag hitta dig! ;P

- Jag är INTE intresserad av Bloglovin'-byten, jag följer de bloggar jag gillar, punkt slut ~

- Vill du låna en bild av mig, måste du länka till min blogg där du kommer använda den. Om jag får reda på att ngn tagit en bild utan tillåtelse kommer jag anmäla det som stöld.

- Jag upprepar, INGEN REKLAM!

Tack för att du följer reglerna :)

♥~ Följ mig gärna via Bloglovin'! ~♥
bloglovinDitt namn:


Din E-postadress:


Din blogg:


Din kommentar:

Stalker?
Trackback


Om mig:
Namn: Emmie Jansson
Född: 1996-10-30
Bor i: Falkenberg (Halland).

Om bloggen:
Skapades 10 Oktober 2008, var då en blogg jag bara skrev lite i då jag kände för det c: Började "tas på allvar" i mitten av 2010 ;) Handlar om mig och mitt liv, kort sagt :)

Kontakt:
Det första ni kan göra är helt enkelt att lämna en kommentar, annars kan ni ställa en fråga i min Blogresponse, (finns i menyn) eller så kan ni maila mig å: Emmie_Jansson@hotmail.com

Bloggen syns bäst i:

Och totalt cp i: