äntligen klart!

nu har jag inte akrivit på ett litet tag... helt beroende på att jag inte orkat skriva! teehee 8D
har nu äntligen städat klart på mitt nya rum, har hållt på i tre dagar =.=
jag har det rummet som jag hade från början när vi flyttade in nu, mitt favvo rum! det är jätte fint, bara en stor hög kläder som ligger och väntar på att jag ska få garderob xD har under de två senaste dagarna hunnit se många bra filmer, men kommer jst nu bara på Transformes 2 och Upp, båda jätte bra! idag har jag då städat mitt rum och moppat vardagsrummet, och en liten del av taket vilket Emma sa att jag skulle XD senare hade jag och elise cyklat till netto och köpt bröd, för att äta någon mumsig röra med räkor... brödet tog lixom slut x'D Elise so inne hos mig inatt, vi lyssnade på min nya ljud bok "den magiska tärningen" från TL-klubben. jag kan hålla med om att det vart ett originellt namn, men väldigt bra och spännande men samtidigt läskig. jg somnade vid fjärte kapitlet och elise lyssnade klart när jag sov, och de andra tre kappitlerna lyssnade vi på morgonen^^ jag älskar att vara med i TL-klubben! jätte roliga prylar får man, massa kul att läsa, en rolig hemsida, och såklart jätte ra böcker! har knappt läst några av dem.. så nu har jag massa kul att se fram emot när jag har slut på manga böcker! imon blir det konståkning.. wee~~ städdagarna är bland det värsta jag vet när jag inte är på städhumör asså! nåja, nu ska jag snart äta och har bara en kvart kvar av datatiden! bai bai!


Kommentarer
Anonym skrev:


Mysig blogg du har! Allt bra med dig? KRAM

Datum:2009-10-19 Tid:11:19:21 Blogg: http://hasselqvist.blogg.se/

Men läs detta först!

- Jag vill INTE ha reklam eller att ni försöker värva mig till andra sidor.

- Kommentarer som "rösta på mig i denna tävlingen" osv TAS BORT och ignoreras!

- Tips på blogg tävlingar är bara skojigt, så det är varmt välkommet! :)

- Va inte anonym, skriv in ditt namn och se till att du skrivit rätt blogg adress! (eller mail om du inte har en blogg) Och tänk på, att även om du är anonym, så kan jag hitta dig! ;P

- Jag är INTE intresserad av Bloglovin'-byten, jag följer de bloggar jag gillar, punkt slut ~

- Vill du låna en bild av mig, måste du länka till min blogg där du kommer använda den. Om jag får reda på att ngn tagit en bild utan tillåtelse kommer jag anmäla det som stöld.

- Jag upprepar, INGEN REKLAM!

Tack för att du följer reglerna :)

♥~ Följ mig gärna via Bloglovin'! ~♥
bloglovinDitt namn:


Din E-postadress:


Din blogg:


Din kommentar:

Stalker?
Trackback


Om mig:
Namn: Emmie Jansson
Född: 1996-10-30
Bor i: Falkenberg (Halland).

Om bloggen:
Skapades 10 Oktober 2008, var då en blogg jag bara skrev lite i då jag kände för det c: Började "tas på allvar" i mitten av 2010 ;) Handlar om mig och mitt liv, kort sagt :)

Kontakt:
Det första ni kan göra är helt enkelt att lämna en kommentar, annars kan ni ställa en fråga i min Blogresponse, (finns i menyn) eller så kan ni maila mig å: Emmie_Jansson@hotmail.com

Bloggen syns bäst i:

Och totalt cp i: